luki2 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Narazie brak testów, ale zapowiada się ciekawie i jak zwykle nieopłacalnie. Cena ok. 100zł :blink: LINK Edytowane 1 Czerwca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 dajta se spokój :) ja bym tego za 30zł nie wziął :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JejoX Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja wsadziłem Zalmana niebieskiego w którego wetknąłem dodatkowy radiator z zasilacza i działa lux.Szkoda kasy na takie wynalazki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 05_03_1992 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zamiast tego lepiej bloczek cube kupic a reszte wplacic na konto albo wlozyc do szuflady ;], i zbierac na wc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja wsadziłem Zalmana niebieskiego w którego wetknąłem dodatkowy radiator z zasilacza i działa lux.Szkoda kasy na takie wynalazki.Chyba też tak zrobię, co prawda działa z samym zalmanem, ale mam na półce w domu jeszcze megabajta, to jakiś z niego pożytek będzie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emte Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a jest jakieś inne sensowne(sprawdzone) rozwiązanie jeśli chodzi o chłodzenie chipsetu oprócz tego zalmana? (płyta to asus A8N-sli) Mógłbym zapłacić nawet ok. 70-100zł byle było ciche i wydajne (oprócz wc). Edytowane 1 Czerwca 2006 przez emte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a jest jakieś inne sensowne(sprawdzone) rozwiązanie jeśli chodzi o chłodzenie chipsetu oprócz tego zalmana? (płyta to asus A8N-sli) Mógłbym zapłacić nawet ok. 70-100zł byle było ciche i wydajne (oprócz wc). no to w takim razie thermalright za 75zł. Edytowane 1 Czerwca 2006 przez luki2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik16 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) a jest jakieś inne sensowne(sprawdzone) rozwiązanie jeśli chodzi o chłodzenie chipsetu oprócz tego zalmana? (płyta to asus A8N-sli) Mógłbym zapłacić nawet ok. 70-100zł byle było ciche i wydajne (oprócz wc).są :) najpaniej jest kupic fryzjerka (AC frezzer pro/nonPro) i go przerobic :D ale zalman jest wystarczajacy - mi z lekkim nawiewem z boku (AC2 TC 80mm na 800obr) chodzi na 47* aktualnie :) na 310FSB nagrzewał sie do 52* :) a do ~80 jest bezpiecznie więc :) Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Chemik16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie no najpierw ten ogromny thermalright a teraz kolejne UFO na nb, mam niebieskiego zalmana za którego zapłaciłem 17 zł i działa wyśmienicie, i poco płacić 100zł za taki wynalazek?? Sami sobie odpowiedzcie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dokładnie, niebieski zalman jest wsytarczajacy. Chociaz teraz sie szykuje zmiana platformy wiec nie wiem jak na NF4 sobie poradzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Z lekkim nawiewem będzie OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reinexen Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Jak kogoś nie zadowala zalman, to może się zastanowić nad Pentagramem AL lub Cu(plusem pentagramów jest to, że można bez problemu zamontować na nich wentylator). Ale czy naprawdę zalman nie wystarcza?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak przy okazji to wyszedl nowy niebieski Zalman. TUTAJ link. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 TT chyba sie z "organem na glowy pozamienialo dajac taka cene :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 zamiast tego lepiej bloczek cube kupic a reszte wplacic na konto albo wlozyc do szuflady ;], i zbierac na wcPopieram ... nie warto sie bawic w takie goofna za 70-100 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jak w tym TT przy 4500 obrotach jest tylko 19 dB na tak małym wiatraczku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki2 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 jak w tym TT przy 4500 obrotach jest tylko 19 dB na tak małym wiatraczku ? Jak zalozysz zatyczki to bedzie nawet 10dB :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...