Gość Lemon-Cola Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Firma Rambus oskarżyła swoich rywali na rynku pamięci - koncerny Micron i Hynix o globalny spisek, mający na celu wzmocnienie pozycji technologii DDR kosztem RDRAM. Dowodząc swoich tez, przedstawiciele Rambusa przekazali dziennikarzom Wall Street Journal emaile z korespondencji między obydwiema firmami. Ujawnione listy elektroniczne mają podobno pokazywać, w jaki sposób koncerny Micron oraz Hynix namawiały innych producentów, w tym Samsunga i Infineon do sztucznej manipulacji cenami, co miało spowodować zwiększenie popytu na moduły DDR. Przedstawiciele firm Micron i Hynix zaprzeczają wszystkim oskarżeniom. Źródło: The Inquirer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Rotfl... nie ma to jak wyprodukowac badziew i pozniej wietrzyc spisek, ze producenci lepszych produktow nas chcieli tajniakiem z rynku wygryzc :lol: Zupelnie jak Kaczynscy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Tak sie dzieje jak sie wymysla nieoplacalna technologie. Szkoda slow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A skad oni mieli ich maile? Zajumali? Podsluchali? Pozatym, ja myslalem ze pamieci rambus juz dawno wymarly... :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lemon-Cola Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 A skad oni mieli ich maile? Zajumali? Podsluchali? Pozatym, ja myslalem ze pamieci rambus juz dawno wymarly... :o Wywiad gospodarczy;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Ja tez znam znaczenie slowa slowa eufemizm ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik4 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Słyszałem kiedyś, dawno temu, o takich pamięciach ale na oczy ich nigdy nie widziałem. Według mnie mogły by nie istnieć i nic by sie nie stało :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...