und3r Opublikowano 19 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2006 (edytowane) Eeee słucham? PW przeglądam codziennie co kilka godzin zazwyczaj. Przejrzałem specjalnie w bazie wszystkie wiadomości skierowane do mnie od początku maja. Było ich ponad 150 ale ani jedna nie była od ciebie. Wyślij jeszcze raz lub po prostu zagadaj na GG, które jest u mnie w profilu ogólnie dostępne od 3 lat. Jeszcz się nie zdarzyło w mojej karierze, abym nie odpowiedział na jakieś PW czy maila. Pozdrawiam Romek Jesli naprawde nie masz mojego PW w skrzynce to znaczy, ze cos sie sypneło na forum albo skasowales moją wiadomosc przez nieuwagę. Jakos do innych osób privy dochodzą bez problemu... Ps. Da się jakos ustawic w panelu, zeby wysyłane wiadomości były automatycznie zapisywane w "Sent Items"? Zawsze zapominam zaznaczyc to pole przed wysłaniem:// Edytowane 19 Czerwca 2006 przez und3r Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 Ja staram sie trzymac tematow ,ktore mnie szczegolnie interesuja i wypowiadam sie wtedy gdy chce cos od siebie dodac w ow temacie, a nie po to by cos napisac.Jestem bardzo przerwazliwony na postfuckerstwo i czesto to bylo widac w niektorych topicach gdzie wypowiadal sie pewien user Grzechu... ;) ale to bylo dosc dawno i dalem sobie z tym spokoj, bo stwierdzilem, ze modernizacja nie jest slepa i odpowiednio zadziala w takich sytuacjach. Nie uwazam by to forum bylo zbyt zasmiecone OT. Moze poza osla ale to wkoncu osla ,ktora traktuje jak podforum.Czasem myle je nawet z testowym. ;) Owszem troszke luzu musi byc na forum ale na litosc to wkoncu forum komputerowe i pytanie sie jak mam nazawac kota czy moja pierwsza milosc to raczej nie to :| Niektorzy (ogolnie pokolenie neostrady) Osla traktuja jako jeden z najwazniejszych dzialow i pisza tam dziennie po 20-30 postow na poziomie ze pozal sie panie.. Czemu nie pojda na jakies forum dla nastolatkow gdzie panuja takie klimaty ? Moze tu chodzi o ilosc userow gdzie na tym forum jest spora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2006 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Ja staram sie trzymac tematow ,ktore mnie szczegolnie interesuja i wypowiadam sie wtedy gdy chce cos od siebie dodac w ow temacie, a nie po to by cos napisac.Jestem bardzo przerwazliwony na postfuckerstwo i czesto to bylo widac w niektorych topicach gdzie wypowiadal sie pewien user Grzechu... ;) ale to bylo dosc dawno i dalem sobie z tym spokoj, bo stwierdzilem, ze modernizacja nie jest slepa i odpowiednio zadziala w takich sytuacjach. Nie uwazam by to forum bylo zbyt zasmiecone OT. Moze poza osla ale to wkoncu osla ,ktora traktuje jak podforum.Czasem myle je nawet z testowym. ;) Owszem troszke luzu musi byc na forum ale na litosc to wkoncu forum komputerowe i pytanie sie jak mam nazawac kota czy moja pierwsza milosc to raczej nie to :| Niektorzy (ogolnie pokolenie neostrady) Osla traktuja jako jeden z najwazniejszych dzialow i pisza tam dziennie po 20-30 postow na poziomie ze pozal sie panie.. Czemu nie pojda na jakies forum dla nastolatkow gdzie panuja takie klimaty ? Moze tu chodzi o ilosc userow gdzie na tym forum jest spora. Co do tego pierwszego, teraz jakoś mniej pisze jak byś zauważył ;) Tylko w temacie o nudzie jest takie postfukcerstwo ale dajcie sie nam wyżyć ;) Co do ot to część tematów na oślej wcale nie powinna powstać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...