liberator Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Mam takie pytanie jak w temacie. Jak gram w SWAT 4 na full detalach to przy jakichś bardziej dynamicznych scenach przycina a w F.E.A.R. to na średnich detalach komp co chwile doczytuje. Czy kupić 256 czy pozbierać i dołożyć 512. Chcę dodać, że jeszcze w tym roku albo na początku przyszłego będe składał nowego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 Dołóż lepiej 512, lepiej mieć 1024 a nie 768 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
liberator Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 To ja wiem. Mam 300 złotych które chcę wydać na twadziela i na pamięci. Jak kupie 512 ramu to nie kupie dysku a brakuje mi miejsca na dane. I z tąd moje pytanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) oczywiście że lepiej mieć giga niż 768 i analogicznie lepiej mieć 1,5 giga niż giga ( nawet przy 6600 czy nawet moim 9500pro ) ale jeżeli tak az krucho z kasą to zastanów sie w co grasz odpal sobie to w detalach w jakich chcesz żeby chodziło i nie czkało z HDD ciagle (a przy okazji karta to dźwiga), następnie Alt+Ctrl+Del-> Wydajność\pamięć zadeklarowana\razem i jeżeli nie przekracza rzeczywistej, którą chcesz nabyć (768) to po dołozeniu 256 powinno przestać żabkować, niestety Fear i medium to bez giga nie podskoczysz :], nie wiem jak jest ze SWAT'em, ~70 mega zaoszczędzisz tym Edytowane 1 Czerwca 2006 przez Luk3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...