Gość lechu1777 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 MA ktoś schemat tego wzmacniacza bo potrzebuje żeby naprawić????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 1 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2006 takie rzeczy to tylko na elektrodzie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A wie ktoś czy jak walnęła mi końcówka mocy to czy dużo będzie kosztować naprawa? Ze 50zł ? Bo kurcze nie mam na czym słuchać muzy... A ten wzmacniacz jest stary (czyt.najlepszy) nie chce go zmieniać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) no, jak sam się za to weźmiesz to wyjdzie napewno taniej, ale schematu raczej nie znajdziesz, szukałem a znalazłem tylko płatne z amerykańskich/angielskich stron co tam siedzi, tranzystory czy scalona końcówka ? Edytowane 6 Czerwca 2006 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 no, jak sam się za to weźmiesz to wyjdzie napewno taniej, ale schematu raczej nie znajdziesz, szukałem a znalazłem tylko płatne z amerykańskich/angielskich stron co tam siedzi, tranzystory czy scalona końcówka ? Jak jest to Telefunken to chyba scalona końcówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Jest to telefunken ;) Sam to raczej nie zrobie, chyba że pójde do starszego, on tam sie bardziej zna... miał załatwić schemat ale narazie coś nie widać go i nie chce mi sie czekac:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EsiuWWW Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Kumpel też miał problem z jakimś Telenfunkelem i presing z e schematem, już nie pamiętam ale chyba na Allegro go kupował Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...