Skocz do zawartości
Gość sialala

Najbardziej Zapadajace W Pamiec Momenty W Grach

Rekomendowane odpowiedzi

Final Fantasy VII

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
przy smierci Aeris prawie sie poplakalem ;) a pozniej z bardzo mila checia wcisnolem na koncu Omnislash na Sephirocie ;), do tego jeszcze wychodowanie zlotego chocobo, pobyt w Gold Source i przejazdzka kolejka z Tifa :)

Final Fantasy VIII

zabawa w Fisherman Horizont, akcja w kosmosie i rozmowa po oczysczeniu z kosmitow Ragnaroka (tego statku ;)), Intro i outro

Gothic

przywrocenie mocy urizielowi i minka Miltena i Bezimiennego zaraz po tym

Gothic II

filmik po napisach koncowych, zaliczylem rotfla :)

DeusEx

zniszczenie Area 51

Prince of Persia SOT

smiers Farah i ostatnia animacja ;)

Prince of Persia T2T

slowa konczace przygode ktore rowniez ja zaczynaly w SOT ;)
Edytowane przez Szela

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość lechu1777

Jak dla mnie najbardziej mi zostają w pamięcie fajne akcje z Counter-Strika np. 1 vs cały team (~8Osób) i wygra, albo niezłe rzuty granatem równające się kill ;) Nie gram w nic więcej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Diablo 1 - ta muzyka, ten klimat, klimat, klimat

...echhhhhhhh... aż się łezka w oku kręci. Klimat nie do pobicia, niewiele było tak klimatycznych gier...

(btw, nie wiem, czy pamiętacie że w hellfire była notka o aniele: Antyrael - Anty-Rael?? :huh:)

American McGee's Alice - klimat, klimat, klimat - niesamowite senne, dziwne klimaty...

Fallout 2 - intro, pierwsze spotkanie z Frankiem na pustynii, ogólnie cała gra...

Deus - ten pierwszy, nie EX. Gra beznadziejna, ale przywiązanie do szczególików powalało, plus ten klimat osamotnienia gdzieś na obcym świecie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blood - klimat i text "I live , again" :lol:

seria Diablo - klimat , mnostwo itemow, dobrze wciaga, lacznie gralem w 2 4lata , w 1 duzo mniej

Clive Bakers Undying - KLIMAT!! zajebisty horror z mega klimatem, zajebiste motywy ze zmieniajacymi sie obrazami :D

Edytowane przez dzik86

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blood 1: lvl z pociągiem, kiedy to jesteśmy w jakimś wagonie towarowym i nagle wyskakuje na nas (dokładnie pamiętam że z prawej strony) zombie z siekierą, oraz moment kiedy podchodziło się do kamiennych gargulców i one nagle ożywały.

AvP 1: sam początek gry Marine. Te ciągłe kropki na radarze. Raz bliżej, raz dalej ...

AvP 2: miodzio. Misja Marine, kiedy jest się w bazie w której musimy uruchomić lądowisko. W pewnym momencie w rurze wentylacyjnej coś zaczyna biegać. Do tego jeszcze dochodzą skaczące robale, które były widoczne na radarze, oraz momenty w których Predator przebiegał nam przed nosem.

Resident Evil 2: wyskakujące ze ściany łapy zombie.

Resident Evil 3: sapiący głos Nemesis'a :Staaaaaarssssss :twisted:

Silent Hill 4: w sumie to cała seria, ale 4 pamiętam najlepiej. Te drzwi zablokowane łańcuchami, ta dziura w szafie która co chwilę się powiększała, te postaci które były za wizjerem w drzwiach, misja w metrze też syciła. No i oczywiście MUZYKA !!

Half Life: moment, gdy słyszymy dziwne stukanie za blachą. Przechodzimy dalej, a tu wielkie macki do ominięcia. 2 dni myślałem jak to wykonać, bo nie widziałem jednych drzwi na piętrze :P

Reszte dopiszę jak mi się przypomni. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Thief - cała seria, ale najbardziej 1 i 2. W jedynce motyw utraty oka i potem ucieczka z terytorium pagan. W dwójce misja w której poruszaliśmy się po dachach, a także bank - chyba najlepsza misja wszechczasów. 1 i 2 przechodziłem kilka razy na różnych poziomach trudności. (aha i jeszcze te rope arrows :) )

MGS 2 - dane mi było grać tylko w tą część na PC, ale jedna z lepszych gier ever, za grywalność i scenariusz (2 w nocy a ja szczęka w dół i wtf o co tu chodzi :) )

Mafia - niedościgniony wzór gatunku

Far Cry - za grafikę i klimat ogólny, dla mnie to chyba najlepszy fps jaki powstał.

Edytowane przez emte

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mafia- jakoś całość po prostu siadasz jak do najlepszego gangsterskiego filmu, końcówka niszczy totalnie

desperados- ostatnia misja, równiez gra legenda

syberia I & II- klimatu jedynki nic nei przebije po prostu cudo i ani słowa więcej. Ostatnie sceny filmiku z części II naprawdę mogą wywołać zły ;)

gta: vc i sa/ również ostatnie misje człowiek dopiero zdaje sobie sprawę, że po tylu godzinach gry cała zabawa sie jużkończy :]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dużo momentów w grach mnie ruszało, ale pamiętam przedewszystim:

Blood - teksty Caleba wymiatały, ktoś wspomniał o pociągu, ale mi najbardziej w pamięć zapadł level ze stacją kolejową i ci kapłani w brązowych habitach co darli się paramara czy parabara, byli śmieszni ;)

MoHAA - desant na plaży, ta walka i śmierć czychająca wszędzie

MoHPA - płonący statek

RtCW - tych trupów to sie po nocach bałem :lol:

I dużo dużo innych, nie jestem teraz w stanie wszystkich wymienić...

To chyba bylo "marana" :lol:

Nie wiem dokladnie co to bylo, ale pamietam ze darli ryje cos w tym stylu

A i jeszce te zombie wychodzace z ziemi i to ich uuuuhhhh...

Edytowane przez AragornPL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PoP: WW - Podziwiałem tam system walki i różne specjalne ciosy, normalnie super gierka którą będe pamiętać dłuuugo

MoH:AA: Desant na plaże i to jak próbowałem rozwalić typków w bunkrach za pomocą granatów [;

Blair Witch Projekt vol.1 za moment na początku gry

gdy kładziemy sie spać i nagle zamykają sie drzwi od łazienki, i gdy tam idziemy, to wykrywacz demonów szaleje [; a potem jak idziemy pogadać z szeryfem... xD

Mafia- początek gry, a dokładniej filmik jak już uciekniemy i odwieziemy nowych znajomych do restauracji

wtedy gdy wychodzi z restauracji nasz nowy koleżka i sięga za pazuche po pieniądze, niestety nasz bohater o tym nie wiedział i chciał zwiać, ale kluczyki mylił co chwila [; i na samym końcu gry, gdy jest już podsiwiałym staruszkiem dostaje z obrzyna w klatke piersiową... ehh... nie do końca zrozumiałem czemu on zginął... heh, aż mi sie przypomniała gangsterka: Chcesz być gangsterem, mieć gangsterskie fury, gangsterskich kolegów... ale... czy chcesz zginąć po gangstersku? (czy jakoś tak xD)

Far Cry: za że tak powiem, zapierające w dech widoczki ;)

Half-life 2: Podziwiam za ciekawie wymyślone transportowce i stridery, jak i za oryginalną broń, a mianowicie Antygrawitacyjny manipulator czy jakoś tak xD ;)

Pong: za wciągnięcie i niesamowitą grywalność [;

Airfix Dogfighter: Za świetny pomysł na grę o lataniu i strzelaniu ciekawymi brońmi w skali 1:72 [;

Alien vs. Predator 2: Jako Alien- za łażenie po ścianach [;

Jako Predator: Za zabawe w (prawie) nieśmiertelnego łowce [;

I Marines: Za ciągłe trzymanie w napięciu i prawego przycisku myszy by minigun był gotowy do strzału [;

Dreamcast:

Soul Calibur 2- za ciekawe walki i specjale

Dead or Alive 2: J.W.

Jet Set Radio: Za ynteligentną policje [;

Sonic Adventures (moim zdaniem 3 najlepsza gra na DC(pierwsza to SC a druga to DoA ;))) Za wciągającą gre, liczne minigierki i czasami niesamowite widoczki

PlayStation

Tekken 2 i 3: fajne ciosy

Crash bandicot (czy jakoś tak) za zwariowaną postać [;

Spider Man: Niesamowicie wciągająca, fajne widoczki i czasami można sie było przestraszyć w kanałach jaszczórów [;

Dino Crysis: za trzymanie w napięciu

szczególnie w 2 części (grałem na dreamcast) gdy spokojnie chodziło sie z opuszczoną bronią po budynku, a tu nagle raptor na Ciebie wyskakiwał zza szyby... nawet pada ze strachu upuściłem xD albo gdy sie ammo kończyło... a było jeszcze paru do zabicia...

Pegasus-

Mario za ciekawe etapy i seksowną księżniczke xD

Edytowane przez Drunk_ZoZol

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj były takie fajne momenty w grach które zapadły w pamieć :P

MDK

-2 level i miodna muzyka i sam klimat (gdzies od srodka levelu) mnie zgniótł

FALLOUT (1 i 2)

- poczatek po wyjsciu z arroyo i ogolnie gra to cały wieki kapitalny moment

- zdobycie 1 raz power armour

Half-life

-gra klasyk ale jeden moment mnie kompletnie zniósł. Mianowicie to jak dostajemy "dmuchawice" - jedną z najepszych/najfajniejszych broni w FPS'ach

-moment z wielkim krabem na Xenie tez robił wrażenie

-dziecko na Xenie (czyli final boss)

Doom 3 (w tym RoE)

- dostanie podwójnego szota - chyba najelepszej bron w FPS'ach ever no i pierwsze przeładownie (miałem ciarki na plecach)

- ciarki z 2szota w porównaniu z tym co sie dostawało pod koniec doom3 to jest nic:

Blood

-wiadome co, texty Caleba typu "nice and crispy" i ogólnie all

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ninja Atari 130 XE walki i zucanie gwiazdkami

BlueMax Atari 130XE ladowanie i startowanie z lotnisk

STARCRAFT klimat klimat klimat... walki walki walki... BN BN BN... ksiazki ksiazki ksiazki...

Diablo 1 i 2 glownie swiat sanktuarium

GTA wolnosc dzialania

GTA3 jeszcze wieksza wolnosc

GTA vice city helikopter i zachod slonca... wzpas :D

Battlefield1942 Bitwa o Midway... genialne klanowki... genialna scena... (stara gwardia)klimat WWII... no i muzyka...

Battlefield 1942 + Forgotten Hope MOD superrealizm multum pojazdow (PzIV w kilku wersjach to samo inne zeczy)

Heroes of might and magic II cukierkowy klimat... umiejetnosci herosow... muyzka (mid i MP2 :-P ) SEVEN LAKES :D

Europa Universalis 2 za to, ze w 1800 roku Polska bzla najlepiej rzadzonym krajem a zaborcy nieistnieli...

Quake 2 i genialny multiplayer nieraz dochodzilo do rekocznow i gaszenia monitorow :-P na informatyce w LO

To chyba nie wszystko bylo jest i miejmy nadzieje bedzie sporo takich super gierek z klimatem i wogle...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Super Mario - :D

Max Payne 1 i 2 -KLIMAT

Homeworld 1 i 2 - grafa i klimatyczne komunikaty glosowe (w wersji ANG)

Little Big Adventure - wielkosc swiata

Need4Speed Hot pursiut - syrena za plecami :D

AvP - pikanie radaru i cieknaca z sufitu krew w trybie multi

Far Cry - caloksztalt

Oblivion - o %!@$ ten las jest 3d ;D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Vampire The Masquerade: Bloodlines - quest z nawiedzonym domem.

Epic 40.000: Final Liberation - Filmiki z aktorami poprzebieranymi w swietnie wygladajace kostiumy ze swiata Warhammer40k (Space Marines, Gwadia Imperialna, Orkowie), nawet dzisiaj wygladaja bardzo dobrze (tylko kompresja straszliwa).

Medieval: Total War - podbijanie Polakami calej Europy 8) Zdarzylo mi sie tez pare momentow godnych filmu z Hollywood: garstka wojska zatrzymujaca duzo liczniejszego przeciwnika, rozbicie w pyl dwutysiecznej armii przy stracie zaledwie 20 wojakow, zalamanie morale przeciwnika doslownie w ostatniej chwili...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Blood - teksty Caleba wymiatały, ktoś wspomniał o pociągu, ale mi najbardziej w pamięć zapadł level ze stacją kolejową i ci kapłani w brązowych habitach co darli się paramara czy parabara, byli śmieszni ;)

To chyba bylo "marana" :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niezle niezle teraz kolej na mnie :

Silent Hill2- ta gra sprawila ze rece na klawiaturze mi drzaly, a serce szybciej bilo... I ten niezapomniany motyw z wiezieniem....

Tekken3- masa ciosow sprawila ze ta gra mnie przyciagnela na wiele dni (czytaj 2 lata :D) no i ta cala rodzina Mishima :)

Diablo 1 i 2 - w serie diablo gram od 1997 do dzisiaj, czyli to cos znaczy :lol2:

Metal Gear Solid - jedna z niewielu gier jakie przeszedlem na psxa nie majac memory card :lol2: ta fabula... kiedy meryl zostala postrzelona to mi sie lezka w oku zakrecila... a do tego wspaniale walki z bosami szczegolnie z psycho mantisem i ravenem normalnie cud!!

Residen Evil 2 - wedlug mnie najlepsza czesc serii. Pamietam jak spadlem z krzesla kiedy licker wskoczyl przez szybe w pokoju przesluchan.... myslalem ze zawalu dostane :D

Duke Nukem - cala seria poczawszy od 3d poprzez planet of the babes na psx a na manhattan project konczac.... teksty ksiecia sa poprostu nie do przebicia ....

Ehhh... milo tak sobie powspominac... :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mafia - ostatni monolog wymiata, aż mi się łezka w oku zakręciła...

MOH:AA - ladowanie na plazy w Normandii...

Teenagent - fajne teksty głównego bohatera i fajne zagadki...

Edytowane przez -=KAX=-

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Wintereq

Moje życie przebiegało głównie na Pegasusie, w pamięci zapadła mi gra:

- Captain Tsubasa volume 2.

Jeśli chodzi o PC to głównie MDK, byłem wtedy mały, ale ta gra naprawdę mnie wciągnęła, pamiętam ten klimat, jego przyjaciela psa i tego fajnego doktorka :)

Jeśli chodzi o inne gry to:

- E2140

- Jack Orlando

- NFS2

Ale to są gry z pogranicza, nigdy nie zapomnę Final Fantasy 7. Pamiętam jak pierwszy raz grałem w nią bardzo dawno temu, nie ma chyba cudowniejszej uciechy niż gra w świetną grę po raz pierwszy. Dla takich gier warto zarwać połowę życia.

Pamiętam też Prince of Persia jeszcze PC, ale wersję z 89' bodajże, grałem w nią na początku lat 90. u wujka :)

Pewnie wiele gier pominąłem, ale wiele gier zaliczyłem i mam same dobre wspomnienia, nie mogę tego powiedzieć o obecnych grach, no może poza Far Cry, podobał mi się klimat dżungli oraz te zachody słońca - piękny widok.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Clive Barker's: Undying - ogolnie cala gra :) Zwlaszcza poczatek i plansze w nawiedzonym domu. Latajace duchy pod sufitem z hakiem na lancuchu itp :) No i ta kosa i czaszeczki. Miod :)

Co do tej gry to sama nazwa (pełna czyli z Clivem :P) rozwala.

Edytowane przez yuucOm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Baldur's Gate Cały klimat i narracja Piotra Fronczewskiego miodzio.

Far Cry wyspa, piękne krajobrazy.

Call of Duty i jej multi.

Warcraft III ech te filmiki ta przygoda.

Splinter Cell te misje w których trzeba było pozostać cały czas w ukryciu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Silent Hill 1 - Gdy gineła ta pielęgniarka a drzwi za nami sie zamknęły... znprawdę chciałem po nią wrócić...

Riddick - "I'm not afraid the darkness... the darkness afraid me" <- miażdżące zdanie :]

MGS2 Gdy nasza kompanka oberwała od snajpera... nie chciałem jej zostawiać :-/

MOHAA Lądowanie na omaha beach

CoD 2 Gdy jako rusek na samym początku uczymy sie obsługi "granata"

Hitman 3: Blood Money 1 misja - ten związany koleś na tym koniku :D

AvP 2 Gdy dochodzimy do lądowiska (na samym początku) a tam hak dźwigu się huśtał, co zaznaczył radar (pół magazynka poszło w tamtą stronę ;p )

Edytowane przez Bio

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mafia

1. Tom daruje życie Frankowi.

2. Główny bohater musi zabić Sama

3. Zakończenie. Jeszcze nigdy żadna gra nie wprowadziła mnie w taki nastrój w jakim byłem wtedy. Po prostu siedziałem przed monitorem tak: :blink: A jedyna myśl jaka chodziła mi po głowie to: "Najlepsza gra w jaką w życiu grałem"

Gothic 2 Noc Kruka

1. Klimat gry powala.

2. Wycieczka na mroczny dwór Irdorath.

3. Tabliczka znajdująca się za orkową barykadą w Górniczej Dolinie. ;-)

4. W pamięć zapadło mi także, to jak ta gra klatkowała na moim Duronie 800 + 256MB ramu + GF440MX. ;-)

5. Ta radość za każdym razem, gdy osiągnąłem wyższy poziom, zdobyłem lepszą zbroję, miecz, wykonałem zadanie, pokonałem pierwszego ogra, czy warga. :)

NFS Porsche Unleashed

Jadę w stronę słońca po pięknym Cote'd Azur 140 KM/H Porsche 356 kabrioletem i słyszę tylko szum wiatru i silnik kręcący się do 5500RPM - coś cudownego :rolleyes:

The neverhood Chronicles

1. Potwór goni Claymana. ROTFL murowany.

2. Korytarz, którym trzeba bez przerwy iść jakieś 10 minut, żeby na końcu znaleźć małą dyskietkę. ;-)

3. Dziwny "chory" tajemniczy klimat.

4. Choć muzyka w grze pojawiała się żadko, to do tej pory pamiętam niektóre kawałki, choć w grę grałem 4 lata temu, a pamięć mam słabą.

The Need For Speed

W dzieciństwie wychowywałem się na samochodówkach pokroju Test Drive 3 i Stunts. Gdy zobaczyłem TNFS moja szczęka opadła i została na podłodze dłuuugo. ;-)

GTA 3

Piękna grafika(jak na moje standardy kilka temu;-) ), fajne samochody, ciekawe misje, poczucie wolności i ten okrzyk: "Cholera! Jakim prawem ta gra prawie płynnie działa na Celeronie 400MHz?! :huh: "

Test Drive 3. Okropna muzyka, okropna grafika i okropna fizyka, a jednak sześcioletni sysaczek codziennie przychodził do taty pytając "Mogę włączyć komputer? Chce sobie pograć w auta!" Łezka się kręci w oku. ;-)

Comandor Keen 4 Mniej-więcej jak wyżej. Gra do teraz jest bardzo przyjemna i ma swój klimat. Pamiętam ślimaki i przygłupie wesoło skaczące czerwone kulki i różne przysmaki, za które dostawało się dodatkowe punkty. :)

Gran Turismo 2

Suzuki Escudo Pikes Peak Version. 981HP, 800KG, 400KM/H i wrażenie, że się lata. No i muzyka. Kilka dni temu dzięki ePSXe wróciłem do tej gry i gram w nią na kompie. Polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hitman 3: Blood Money 1 misja - ten związany koleś na tym koniku :D

Blood Money to jest 4 cześć Hitmana

P.S. Ja bardzo dobrze wspominam klimat takich gier jak

-Jedi Knight I i II

-Mafia

-Diablo II

a z nowszych to HL2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sanitarium - jakze to tak moze byc ze ta przygodowka tu sie nie pojawila , chyba zapomnieliscie oniej, a przeciez to jedna z najlepszych gier przygodowych , z pokrecona fabula, a pierwszy etap jest po prostu boski, kto nie gral wynocha stad i grac :D

Nie pamietam co to byla za gra ,ale jechalo sie tramajem i jak sie popatrzylo w prawo to sie widzialo odbijajacy sie w wodzie zamek, coz za cudowne wrazenie, pixel shadery , vertex shadery , cudowne detale, ten widok mnie powalil, a gra sama w sobie jest cudowna hmmmm a juz pamietam tytul:

Życie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Half Life - mój pierwszy FPS, ten klimat!

DeusEX - Area 51, Majestic 12 i ten klimat X-Files

System Shock 2 - objawienie Shodan'a

Richard Burns - ukończenie szkółki rajdowej z czasem 1:19 sek :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Spy Hunter Jedna z moich pierwszych oraz ulubionych gier na Pegasus'a. Gdy byłem mały udało mi się dojść do 5 poziomu, jednak grałem tak zawzięcie, że spaliłem kardridż :sad: Po tym już nigdzie nie mogłem dostać tej gry :sad:

Gothic I Po raz pierwszy miałem styczność z takim gatunkiem gier.

Gothic II Zaraz po rozpoczęciu przygody udałem się w nieznane :) Zapadła noc, za oknem również, a ja się błąkałem po tym ogromnym świecie bez map i pochodni :)

Mafia Najlepsza gra SP w jaką grałem. Po jej ukończeniu czułem się jakbym obejrzał bardzo dobry film... i to wzruszające zakończenie...

Battlefield 1942 Mój pierwszy mecz klanowy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo dawno temu...

Contra - bo to była moja pierwsza gra... wszyscy na osiedlu już mieli pegasusy, ja dopiero dostałem na ósme urodziny...

Double Dragon - bo to była bardzo fajna bijatyka...

Teraz już PC

Need for Speed 3 - grałem latami w to z bratem, ale była przyjemność - ja byłem policją i łapałem go na kolczatkach, kiedy jechał grubo ponad 200 km/h :rolleyes:

Max Payne/ Max Payne 2 - wreszcie poznałem, że w grach może być klimat, i to jaki... te wspomnienia, te rozmowy z ludźmi... no a poza tym fajnie się strzelało

Age of Empires II - pierwsza moja strategia... w wieku 11 lat ukonczyłem wszystkie kampanie (może to wyglądać teraz że to pestka, ale pierwszy raz miałem styczność z RTS'em)

Counter-strike - za gigantyczną zabawę, za to że już 3 rok jestem z tą grą, za to że dzięki niej poznałem tylu fajnych ludzi

Half-life 2 - tu prawie każdy moment zapadał w pamięć... wyjście z wagoniku, Barney przebrany za Combine kazał iść za nami, rozmowa z Kleinerem i Alyx, ucieczka przed Combine, wszczęty alarm, Water Hazard, Rozmowa z ojcem Alyx, Ravenholm, Atak na Nova Prospekt, powstanie w City 17, wejście do Cytadeli... żadna gra w moim życiu tak mnie nie zgniotła.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SW:KOTOR- klimat Gwiezdnych Wojen i MOC

SW:KOTOR: The Sith Lords- j.w.

SW: Jedi Academy - genialne walki na miecze świetlne oraz MOC

Gothic2- poprostu genialny Rpg

FarCry- grafa, inteigencja przeciwników,w zasadzie wszystko ;]

F.E.A.R- to jest jedna z moich najlepszych gier , K.L.I.M.A.T!!!, grafa, Al wrogów , Bullet Time( najlepszy według mnie jaki zrealizowano w grach)

Supaplex(wiem że zabycior ale fajny) - logika+refleks

Prince of Persia : Warrior Within - jeszcze żadna gra do tej pory mnie tak nie wciągnela , fabuła, walki , mroczny klimacik , no i genialne przerywniki filmowe

Splinter Cell: Chaos Theory- pewne odejście od gier typu : tratatata bum pifpaf :wink: Ogółem fajna skradanka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi