YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Czy BearShare Lite (http://www.bearshare.com/lite/) naprawde nie zawiera smieci typu spyware, trojany itp?? Bo kiedys sie na oryginalnym niedzwiadku przejechalem - przez 3h czyscilem system z syfu i nie mam ochoty wiecej tego robic. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez YogiCK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zawiera... U mnie Bearshare zamulal calego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ale chodzi konkretnie o ta wersje (lite) a nie pelnego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nieo Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Ludzie, co wy widzicie w tym Bearshare?! Nie lepiej zainstalować np. Limewire? Przecież Bearshare to syf, szkoda psuć sobie przez niego nerwy. Edytowane 2 Czerwca 2006 przez nieo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 JA polecam Shareaza (bearshare, limaware, emule) w jednym..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) Ludzie, co wy widzicie w tym Bearshare?! Nie lepiej zainstalować np. Limewire? Przecież Bearshare to syf, szkoda psuć sobie przez niego nerwy. BS Lite jest gitowne, nie zawiera żadnego adware i innych syfów. Ściągnąłem przeskanowałem antywirusem, install i ponowny skan. Potem spybot i adaware poszedł w ruch. Skutek - BS Lite czyściutki jest. Podoba mi się, z porstego względu - nie trzeba czekać tak jak w emulu na podłączenie do kolejki, ssa się niemal odrazu. Wcześniej miałem BS ale zrobiłem uninstall bo syfy miał, a o wertsji lite dowiedziałem się niedawno. Ale ja i tak wolę emula, choć BS rówież mi przypadł. Edytowane 3 Czerwca 2006 przez Spylon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 @nieo: Jak bys nie wiedzial to LimeWire tez zawiera smieci (spyware itd) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Właśnie Limewire mi nie przypadł do gustu przez swój badziewny system wyszukiwania, w porównaniu z Bearsharem jest o wiele mniej skuteczny i bardziej irytujący. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
partyboy666 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 BS lite wymiata, dopiero w tym topicu dowiedzialem sie o tej wersji :D wczesniej mi ta zwykla zasrala caly system, podpiela sie nawet do outlooka i tera mam spamu od cholery.. BS podoba mi sie o tyle ze na mojej neo 6Mbps potrafi wyciagnac maxymalny tranfer - w innych programach moge tylko pomarzyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomalax Opublikowano 17 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2006 (edytowane) Ja zassałem przez zwykłego Miśka wersje pro bez syfu..nie prościej? Edytowane 21 Października 2006 przez tomalax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 18 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2006 A sprawdzales SpyBotem czy faktycznie nie ma zadnego syfu?? Poza tym co to za zabawy w archeologa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparda Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 po instalacji bearshare lite zrobiłem skana spybotem search and destroy i wykrył bearshare jako szkodnika pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...