Skocz do zawartości
YogiCK

Pytanie O Bearshare Lite

Rekomendowane odpowiedzi

Czy BearShare Lite (http://www.bearshare.com/lite/) naprawde nie zawiera smieci typu spyware, trojany itp?? Bo kiedys sie na oryginalnym niedzwiadku przejechalem - przez 3h czyscilem system z syfu i nie mam ochoty wiecej tego robic.

Edytowane przez YogiCK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, co wy widzicie w tym Bearshare?! Nie lepiej zainstalować np. Limewire? Przecież Bearshare to syf, szkoda psuć sobie przez niego nerwy.

Edytowane przez nieo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ludzie, co wy widzicie w tym Bearshare?! Nie lepiej zainstalować np. Limewire? Przecież Bearshare to syf, szkoda psuć sobie przez niego nerwy.

BS Lite jest gitowne, nie zawiera żadnego adware i innych syfów. Ściągnąłem przeskanowałem antywirusem, install i ponowny skan. Potem spybot i adaware poszedł w ruch. Skutek - BS Lite czyściutki jest. Podoba mi się, z porstego względu - nie trzeba czekać tak jak w emulu na podłączenie do kolejki, ssa się niemal odrazu. Wcześniej miałem BS ale zrobiłem uninstall bo syfy miał, a o wertsji lite dowiedziałem się niedawno. Ale ja i tak wolę emula, choć BS rówież mi przypadł.

Edytowane przez Spylon

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BS lite wymiata, dopiero w tym topicu dowiedzialem sie o tej wersji :D wczesniej mi ta zwykla zasrala caly system, podpiela sie nawet do outlooka i tera mam spamu od cholery.. BS podoba mi sie o tyle ze na mojej neo 6Mbps potrafi wyciagnac maxymalny tranfer - w innych programach moge tylko pomarzyc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi