Strongmen Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja czekam az bedzie mozliwa 100% emulacja Grand Turismo 4 ;-) poki co gra nie jest w pelni grywalna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 A podłączałeś przez s-video? Zresztą przy ustawieniach dscalera też trzeba się ciut pobawić;] tak, specjalnie kupiłem kabel - była poprawa ale nadal obraz był nieostry, widoczne były zakłócenia. d-scaler chyba też był dobrze ustawiony... zresztą teraz to już nieważne - cieszę się FF w HD :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Ja mam jakis stary tuner polaczony z plejka przez composite i o dziwo obraz jest calkiem znosny. Oto screeny(sorki, ze na speedyshare) http://www.speedyshare.com/612288714.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Jak dla mnie nazwanie obrazu po Composite znosnym to bardzo optymistyczne zalozenie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
impact Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) No duzo te screeny sie od wczesniejszych nei roznia :P (i wszyskto na nich widac wiec obraz znosny ;)) Albo moze ja malo wymagajcy jestem :P (ale widzialem gorsze screeny z tunerow...) Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez impact Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Odkopuje dziada, bo temat nadal aktualny. Troche sie zmienilo, jednak czy aby faktycznie wystarczajaco by uznac pcsx2 za cos wiecej niz ciekawostke? Zdobyliscie jakies nowe doswiadczenia w przedmiotowej sprawie? Do tych refleksji sklonilo mnie odkrycie dwoch kolejnych gier wartych poswiecenia cennego czasu. Niestety emuluja sie raczej licho :roll:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Próbowałem niedawno grać w GT4 i było bardzo blisko. W końcu działało, ale lekko się cięło. Grzebałem w ustawieniach, żeby to poprawić i spieprzyłem całkiem, bo gra się zaczęła zawieszać i nijak nie mogłem nic z tym zrobić. Wkurzyłem się i wywaliłem grę. A szkoda, bo fajnie byłoby pograć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komaro Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 A jak wygląda sprawa z Tekkenem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 AFAIR dobrze, ale po co cackać się z emulacją, jak na PC jest niegorszy Street Fighter? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2009 Warto po prostu wydać te 200 zł na konsolę. Sam też sie tak męczyłem i jak nie udało mi się ustawić grafiki w God Of War to sobie darowałem i odkupiłem od znajomego używkę slima. Przeszedłem już parę znanych gier jak RE4, GOW 1, 2, Killzone, DMC 3, ICO, Tekken 5, SC3 i wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...