Skocz do zawartości
Goofy

Ścieżka do instalki Offica

Rekomendowane odpowiedzi

Usunąłem jedną partycję i CD zmienił literę z F na E i teraz jak chcę coś doinstalować do Offica XP to mi wywala błąd nawet jak ręcznie podam położenie pliku *.msi to i tak po chwili wywala błąd, że ścieżki nie odnaleziono. Nawet odinstalować się nie da bo do tego wymagana jest płyta :). Dodam ( o ile to coś zmieni, że zainstalowałem SP1 do offica).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie da sie odinsalowac jak juz pisalem. A co do zmiany litery dysku to po co mam sobie robić burdel (no chyba ze inaczej sie nie da)

czy poza opcja dodaj/usun program jest chyba inna mozliwosc na wywalenie czegos z dysku ? nie myslalem o dysku a o cd, zamiast np. a,c,d i e jako cd, zrobic a,c,d, f jako cd i odintalowac normalnie. po tym ponowna instalka (np. z poprawnymi literkami) i juz. nie wiem czy ktos wie jak pozmieniac literki ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otwórz edytor rejestru, w "szukaj" wpisz starą ścieżkę office; jak ci znajdzie klucz rejestru (możliwe, że kilka), to wywal go całego. Powinno zadziałać...potem wywal ręcznie pliki office i instaluj od nowa. A jak nie, to ustaw litery dysków tak, jak były, odinstaluj office (jak się będzie dało), przestaw litery tak, jak mają być, i zainstaluj od nowa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

otwórz edytor rejestru, w "szukaj" wpisz starą ścieżkę office; jak ci znajdzie klucz rejestru (możliwe, że kilka), to wywal go całego. Powinno zadziałać...potem wywal ręcznie pliki office i instaluj od nowa. A jak nie, to ustaw litery dysków tak, jak były, odinstaluj office (jak się będzie dało), przestaw litery tak, jak mają być, i zainstaluj od nowa.

tak.. ale najlepiej usun wtedy wszystkie sciezki z wiazane z office...... a pozniej jeszcze uzyj.. powiedzmy sytem mechanic.... :) usun pliki recznie tak jak napisal Dijkstra i zainstaluj jeszcze raz :) moze pomoze :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi