Goofy Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Usunąłem jedną partycję i CD zmienił literę z F na E i teraz jak chcę coś doinstalować do Offica XP to mi wywala błąd nawet jak ręcznie podam położenie pliku *.msi to i tak po chwili wywala błąd, że ścieżki nie odnaleziono. Nawet odinstalować się nie da bo do tego wymagana jest płyta :). Dodam ( o ile to coś zmieni, że zainstalowałem SP1 do offica). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 nie wiem jak i czy wogole ale w 98 dawalo sie przypisac literki (dowolne) do napedow, a w xp to kto wie czy ten numer tez mozna zrobic ... a moze wywalic na chama offisy i zainstalowac jeszcze raz w to samo miejsce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie da sie odinsalowac jak juz pisalem. A co do zmiany litery dysku to po co mam sobie robić burdel (no chyba ze inaczej sie nie da) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Nie da sie odinsalowac jak juz pisalem. A co do zmiany litery dysku to po co mam sobie robić burdel (no chyba ze inaczej sie nie da)czy poza opcja dodaj/usun program jest chyba inna mozliwosc na wywalenie czegos z dysku ? nie myslalem o dysku a o cd, zamiast np. a,c,d i e jako cd, zrobic a,c,d, f jako cd i odintalowac normalnie. po tym ponowna instalka (np. z poprawnymi literkami) i juz. nie wiem czy ktos wie jak pozmieniac literki ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 otwórz edytor rejestru, w "szukaj" wpisz starą ścieżkę office; jak ci znajdzie klucz rejestru (możliwe, że kilka), to wywal go całego. Powinno zadziałać...potem wywal ręcznie pliki office i instaluj od nowa. A jak nie, to ustaw litery dysków tak, jak były, odinstaluj office (jak się będzie dało), przestaw litery tak, jak mają być, i zainstaluj od nowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 otwórz edytor rejestru, w "szukaj" wpisz starą ścieżkę office; jak ci znajdzie klucz rejestru (możliwe, że kilka), to wywal go całego. Powinno zadziałać...potem wywal ręcznie pliki office i instaluj od nowa. A jak nie, to ustaw litery dysków tak, jak były, odinstaluj office (jak się będzie dało), przestaw litery tak, jak mają być, i zainstaluj od nowa. tak.. ale najlepiej usun wtedy wszystkie sciezki z wiazane z office...... a pozniej jeszcze uzyj.. powiedzmy sytem mechanic.... :) usun pliki recznie tak jak napisal Dijkstra i zainstaluj jeszcze raz :) moze pomoze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...