mezi Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Barracuda V 120gb Maxtora czy Wd we wszystkich przypadkach bufor to 2048. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ja polecam Barracuda V Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Jak dla mnie Maxtorek, aczkolwiek najlepszy byłby WD z 8MB cache (no, ale przecież sam wiesz) :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezi Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 no tak tylko ze do 8 mb cache trzeba dolozyc 100zl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Jesli bez 8MB to baraka V bierz, spoxik bedzie, choc moglbys wziac 120GB 8MB cache WD za ~880zl na www.polbras.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Bara V mi sie nie podoba, slaba wydajnosc z tego co sie tak na krzyczeli ze na poczatku, ze niby taki demon szybkosci, a okazuje sie ze kiszka. Wez lepiej MaXtorA albo WD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 WD sam mam i chodzi jak złoto Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh4d0W Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ja bym polecił Barracude V, a co do odpowiedzi bialego to skad wiesz że jest słaby w porównaniu z innymi, czytałeś testy ? ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Bier WD albo Maxtor. Ze wskazaniem na WD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Ja bym polecił Barracude V, a co do odpowiedzi bialego to skad wiesz że jest słaby w porównaniu z innymi, czytałeś testy ? ;) Chyba było juz porównanie barkiV do innych dysków :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ja tez barracudke polecam :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 qfaa było juz przecierz setki razy !!! jak masz kase to bierz WD 8mb cache !!! jak nie masz to bierz maxtorka, albo baraka wszystko zależy do jakiej firmy masz sentyment :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...