Gumis88Krk Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 Witam B) Zastanawiam się czy warto pakować jakaś kase w maty czy pianki bitumiczne z allegro?? wiem... wiem, były już tematy tego typu, ale nie znalazłem zadnej konkretnej odpowiedzi (może źle szukałem? :mur: ) szukam jakiegoś taniego rozwiązania, może macie juz jakieś inne metody na jej wyciszenie? Maty na allegro zaczynają się od 2,50 zł. do 49,90 zł. tylko nie wiem czy to ma jakiś sens?, nie mam okna w obudowie, ale zato mam otwór w górnej sciance z wentylem 80x80 którego i tak nie używam... wiec nie wiem czy wyciszenie(próba) ma przez to sens? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p.f.pawlikowski Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 sam mam maty w kompie takie z APP najzwyklejsze i "cos" daja warto nimi dokladnie obkladac komputer lub mniej dokladnie jakimis lepszymi gabka tez poaga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis88Krk Opublikowano 2 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2006 a jak z temperaturą?? podniosła sie coś? znalazłem coś takiego KLICK przydałyby się z 3 takie na całą obudowe?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...