Beowulf Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zamierzam zalozyc WC i mimo, ze wiele bylo o pompkach, to mimo wszystko bede drazyl. Czy ma ktos moze pompke Sicce model Idra (25W, 1300l/h, slup podnoszenia 2,2m). Ciekaw jestem jak sie sprawuje i czy nie halasuje za bardzo. Chce wyciszyc kompa, wiec nie mam zamiaru inwestowac w jakis traktor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beowulf Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Szkoda, ze nikt nie ma :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 Kiedys na starym forum jeszcze (szukaj-->ARCHIWUM:...-->"sicce") grzybu sie przyznal do posiadania Novy - nieco nizszego modelu od Idry. Sam jestem ciekaw czy ma ja jeszcze i jak mu sie sprawuje (wtedy zglaszal pewne zastrzezenia co do glosnosci pracy), bo wyglada dosc ciekawie jesli chodzi o parametry i ma sensowniejsze srednice wlotow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...