maSTHa212 Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 chyba też zamówie w tym sklepie a w tedy będe musiał w funtach zaplacić i czy można gotówką czy tylko kartą?Tylko karta. thuGG: mam taka sama sytuacje jak ty, ale kupujac osobno wyjdzie to samo, albo drozej a poniewaz nie mam wersji pudelkowej E1, a HL2 zjechane do cna to sie rzucilem. A "stare" wersje trzeba bedzie opedzic na Allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 co za... wszędzie karta na steam, w sklepie karta a ja właśnie nie mam karty!!!!! jest jakiś sklep gdzie zapłace gotówką xD i będe miał gre w pudełku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 zobacz mój opis w temacie Steam w grach jak kupować :P da się przez paypal jak przywiążesz do niego swoje konto bankowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2007 Jesli to prawda to panowie z Valve pojechali sobie w ch..ja, po co ja mam kupowc ich poprzednie gry skoro musze kupic je jeszcze raz wraz z dodatkiem. Chamstwo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 (edytowane) ale kupując Orange Box płacisz mniej niż jakbyś chciał kupić HL2 Ep2, Portal i Team Fortress 2 osobno! dużo o tym się mówiło na forum Steam. osobno za każdą to $130 a dzięki temu połączeniu to $44. poza tym $44 to jest naprawdę nic, patrząc na to z perspektywy amerykanina, który popracuje pół dnia i stać go na Orange Box... pierwszy lepszy cytat z portalu o grach: "...the package which could legitimately be called the deal of the century." – IGN pamiętajcie o tym, że możecie podarować komukolwiek gry, które już macie, jak znam polskę będzie wysyp tego na allegro i niekoniecznie za darmo ;) PS dla porównania BioShock kosztuje $49 Edytowane 23 Września 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elssair Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Macie moze mozliwosc zweryfikowania moich teori. W pudełku podobno bedą 2 kody jeden do HL2 ,EP1 oraz drugi do EP2,TF2,Portal. czy to jest prawda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 tak to prawda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Kretyństwo z tym oragne boxem. Tutaj nawet nie chodzi o EP2 tylko po co mi eo i hl2 jeszcze raz ? Moze znów dadą multiplayer pack albo coś podobnego tylko kiedy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 te gry dostajesz tak naprawde za darmo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 Ale ja nie chce ich za darmo, kupilem niedawno HL2 i EO za ok 100zł, ja chce tylko Episode Two za 50zł, tak jak to było z EO, a tak musze wydac 150zł zeby zagrać w ET. Skoro to jest dodatek to niech go k.... wydadzą jako dodatek, a nie zmuszają mnie do płacenia za inne [ciach!]ły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 (edytowane) Ale przeciez masz jako dodatek, sam E2 kosztuje 29,95 co po dzisiejszym niskim kursie 2,66 daje 79,99PLN czyli dokladnie tyle ile kosztował E1. Orange Box to zestaw gier, ktory w pakiecie kosztuje taniej niz kupowane osobno. BTW. Na razie jeszcze nie obciazyli karty czyli jak mniemam zrobia to w dzien wysylki? Edytowane 24 Września 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 No dobra, to kiedy bedzie w pudełku E2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2007 niewiadomo. ale logicznym jest chyba, że nikt nie każe kupować ci orange boxa. możesz sobie kupić sam hl2ep2 ale to nie ma sensu bo zapłacisz $29 za ep2 a za caly box $44... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 niewiadomo. ale logicznym jest chyba, że nikt nie każe kupować ci orange boxa. możesz sobie kupić sam hl2ep2 ale to nie ma sensu bo zapłacisz $29 za ep2 a za caly box $44...A po co komu drugi raz to samo ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) sa wyjatki, takie osoby ktore nie maja hl2, ep1 ... w swojej kolekcji [np. ja :D ] i mnei taki orange box bardzo styka. Juz dizsiaj zabieram sie za hl2 bo poprzednio nei przeszedłem całego (przez poprzednia maszyne :/) ale zanim wyjdzie ep2 mam nadzieje ze nadrobie sraty i usmiechem na twarzy usiade do kolejnej czesci :] co do płacenia za orange box ... jak kogos ładnie poprosicie, kogos kto ma odpowiednia karte to zapłaci za was (oczywiscie wpierw Wy mu płacicie :P) ja np tak zroibłem i ciesze sie teraz pomaranczoiwym boxem :] Edytowane 25 Września 2007 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 25 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2007 (edytowane) No dobra, to kiedy bedzie w pudełku E2?O tu http://www.ultima.pl/itemnfo.php?id=5060 ;) Anulowałem moje zamowienie z UK, cena niby ta sama, ale bedzie szybciej i taniej o wysylke. BTW. Czy ktos sie orientuje czy CDProjekt ma zamiar wydac Orange Box? Bo moze wyjdzie jeszcze taniej niz te 119. Edytowane 25 Września 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jeszcze w wirtusie masz i tam jest troche taniej i w innych sklepach narazie nie widziałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 taa wirtus najtanszy sklep jaki znam :) :D a co do gry to mogli by sie lepiej ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> za jakis nowy silnik i new cs'a :D:D:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Gotowe! Zamówienie dokonane w Wirtus, kurier. Czekamy wszyscy razem w uniesieniu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart132 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 A tutaj w Preorder po 108.90: http://allegro.pl/item249322562_half_life_..._pre_order.html Jak rozumiem dla HL2 i HL2E1 dostajemy tylko kody do steama, a DVD tyczy sie tylko E2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Gotowe! Zamówienie dokonane w Wirtus, kurier. Czekamy wszyscy razem w uniesieniu ;] Również zamówiłem. Cena IMO atrakcyjna . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Gotowe! Zamówienie dokonane w Wirtus, kurier. Czekamy wszyscy razem w uniesieniu ;] też zamówiłem w wirtusie i też kurier tylko i tak gre dostanie 12 października :/ ale gry by mogli udostępnić do ściągania bo gdy dostanie to i tak bede musział ją zassać a ja chce już w piątek wieczoram pograć Edytowane 26 Września 2007 przez dzuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Ja nie anuluje, bo z wysylka wyjdzie tyle samo, a nie usmiecha mi sie zamawiac Poczta z Warszawy <_< Pojade z samego rana, odbiore i nie bede czekal pare dni jak taki looser poca ;) Edytowane 26 Września 2007 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Ja tam zamówiłem Poczta Priorytet. Najwyżej poczekam dłużej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 jakby ktos chciał kupic konto steam z orange boxem, zapraszam na priv. chce swoje sprzedac bo jednak kaska sie przyda :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#matthew Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 chlopaki no to licze na duzo screenow :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Teraz będziecie pier*** o czekaniu na kuriera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Ultra spoiler :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2007 Orange Box jest już w 100% ukończony za 2 tygodnie trafi do naszych łap :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2007 niektórzy już mają :) dziś były aż dwie aktualizacje Team Fortress 2 tutaj instrukcja hl2 ep2: http://www.half-life2.com/manual/HL2_quick...olish&cc=PL przynajmniej ten link kieruje mnie na tą strone gdy klikam w episode 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...