#matthew Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 no i gdzie te screeny :) wszyscy pozamawiali a jeszcze zadnej recenzji :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziku Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 troche sie pogubilem...wraz z radkiem 2900 dostalem black box'a i teraz pytanie czy musze sie zaopatrzyc w plyte z HL2 zeby pograc w Episode Two czy wszystko co potrzebne zassam ze steam'a?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lanc Opublikowano 30 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2007 Cała gra się ściągnie ze Steam'a. Nie potrzeba żadnych płyt ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 no i gdzie te screeny :) wszyscy pozamawiali a jeszcze zadnej recenzji :P Hmm moze dlatego ze premiera 10, a wersji pudelkowych 12? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras19 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Już się doczekać nie mogę, nigdy nie gralem, w żadnego HL a po wypowiedziach nie których i modach DO HL2 np: Cinematic mod będzie to niesamowite długie giercowanie. Oby tylko ET byl równie dobry co EO. Ciekawe, co to będzie ten Portal i na jak dlugo starczy zabawy zanim się znudzi/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Już się doczekać nie mogę, nigdy nie gralem, w żadnego HL Zagraj sobie też w jedynkę! Wiadomo, że grafika nie dzisiejsza, ale ta gra się nie starzeje, jeśli chodzi o grywalność i fabułę! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) Portal się nie znudzi tak szybko a to za sprawą moda multiplayer nad którym pracuje Valve. Dam pare screenów z mojej "maszyny" 10 Października ;) Powiem co i jak jesli chodzi o FPS (płynność itd) na DX8 (bo o DX9 mogę pomarzyć) Edytowane 1 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Znając Source o płynność nie musimy się martwić nawet na słabych maszynach. Najwyżej się powyłącza ekstremalne AA i AF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Dam pare screenów z mojej "maszyny" 10 Października ;) Powiem co i jak jesli chodzi o FPS (płynność itd) na DX8 (bo o DX9 mogę pomarzyć) no ok tylko nie dawaj takich screenów, które nam gre popsują a do piątku jakoś wytrzymam <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) o ile w piątek dostaniesz przesyłkę bo jak nie to w poniedziałek heheh co do screenów to spoko pokażę trochę pierwszego levela, ja gram ze wszystkim oprócz shaderów na max w dx8, 1280x1024, bez aa,af w Episode One także nie jest tak źle, myślę że episode 2 pójdzie podobnie :P PS dowiedziałem się, że od chyba niedzieli (7 paź) będzie preload na Steam dla tych co kupili w preorderze (tzn dla mnie), a znaczy to, że pliki z Episode 2 prawdopodobnie będę mieć na dysku w poniedziałek :) a zagrać w Episode 2 można będzie już 10 paź i jak się nie mylę to o godzinie 21 :D czasu polskiego PS2: http://incy247.hlgaming.com/Countdown/ Edytowane 1 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 Chyba Ci chodziło o 7 października. Czekam na relację. Tylko nie wal jakiś spolierowskich screenów ;) Nie psuj innym zabawy. Ja pewnie dopiero będę miał w poniedziałek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 1 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2007 (edytowane) sorry zmieniłem na październik już mi się myli wszystko spoilerów nie będzie, ja nawet nie oglądam nic na youtube itd bo nie chce nic wiedzieć, jedyne na co czekam i widziałem to pojedynek doga ze striderem ;) zabawa będzie przednia nie żałuję ani jednej złotówki, portal też bomba, w team fortress narazie nie gram za często bo rok akademicki się zaczął Edytowane 1 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 by mogli dla wszystkich pre-load dać bo ja gre dostane w piątek/sobota i chciał już by grać a nie ściągać gre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 wie ktos czy do LOST PLANET też trzeba Steam'a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2007 (edytowane) PANOWIE!!! Portal już jedzie! dzuj nie będziesz na nic czekać bo grę dostaniesz na DVD tylko zainstalujesz ale nie włączysz jej do 12. ja natomiast mogę grać 10 bo kupiłem przez Steam. Spoiler! » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « na stronie oficjalnej portal było coś takiego: w plikach z preloadu są modele...ciasta! zapowiada sie ciekawie :) ps stronka portala: http://http://www.aperturescience.com/ < totalny nie wiadomo co zobaczcie sami! :> tam była kiedyś strona podobno i na niej te ciasto teraz jest tylko to co widać. wpisz login zeby sie zalogowac, aby zobaczyc ciasto wpisz "thecakeisalie" (ciastotokłamstwo). wtf EDIT: heheh nic z tego: Edytowane 2 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Panowie, a nie wiecie czy w tym wirtusie wysyłają gre 10 października? czy dopiero 12? bo w gram.pl wysyłają juz 10 października, ale tam jest drożej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 z tego co widziałem np. na allegro to wysyłka zawsze była 12, bo premiera boxowej wersji jest 12 właśnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elssair Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Niestety nie, EA przesuneła wydanie gry na 19.10... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Niestety nie, EA przesuneła wydanie gry na 19.10... z jakiej paki na wirtusie ani w innym sklepiej nie widziałem zmienionej daty premiery ja gre mam otrzymać 12 i nie mam zamiaru czekać kolejnych tygodnij... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elssair Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Hmm moze tutaj znajdziesz odpowiedz... http://www.polska.ea.com/games/11685/ http://www.ultima.pl/Half_Life_2_The_Orange_Box/i5060/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 nie no to już zaczyna być śmieszne co on odwalają czekałem już rok na gre i chce zagrać w przyszły piątek a nie za dwa tygodnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Payti Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 A nie wiecie kiedy ze Steama będzie można ściągnąc HL2:ET i grać 10, 12 czy 19.10 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 (edytowane) To tylko tydzień.. Co innego jakby to był miesiąc. Jednak i tak sobie ładnie pogrywają :/ P.S Chociaż szkoda. Bo tak zaraz po wypłacie :) Edytowane 3 Października 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ci co kupili przez Steam grają 10 października. episode 2 właśnie mi się pobiera :) portal już jest od wczoraj PS mam nadzieję, że nie przejde tego szybciej niż wy dostaniecie gierki, EA jak zwykle nawala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuj Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ale co było powodem zmienienia daty? bo nawet niewiem... jak oni mnie wkurzyli xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) nie mam pojęcia ale mnie to frugo :P : Edytowane 4 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcasey Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 ile teraz wynosi podatek przy zaplacie $$ ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monolith Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 @stranded. ile zajmuje EP two? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 (edytowane) @stranded. ile zajmuje EP two?3.1 GB licząc same gcf z wyrazem episode_two w nazwie plików. Dla bardziej dociekliwych: episode two content.gcf - 1,28 GB episode two maps.gcf - 674 MB episode two materials.gcf - 670 MB half-life 2 episode two english.gcf - 500 MB I dla jeszcze bardziej dociekliwych przy pre-loadzie EP2 zaktualizowały się też następujące pliki: episodic 2007 shared.gcf source 2007 binaries.gcf source 2007 shared models.gcf source 2007 shared sounds.gcf source 2007 shared materials.gcf episode 1 shared.gcf source models.gcf source materials.gcf source sounds.gcf Edytowane 4 Października 2007 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pc_max Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2007 Jeśli ktoś z naszych preloadów zdecyduje się looknąć co zawierają pliczki .gcf: "...actually there is a program that opens .gcf files. Its called gcfscape..." "...Before you try to open the gcf, you HAVE TO HAVE STEAM CLOSED..." Może jakiś .bik do oblookania będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...