thuGG Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Panowie, czy podczas podczas instalacji Orange Boxa, można jakoś wybrać partycję, na którą chcę zainstalować składniki, bo mi ten po#&*$y instalator woła, że mam tylko 1.3 GB na dysku, ale to jest systemowy, a ja mam partycję na gierki oddzielną. Czy oni tam myślą wogole? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Gry instalują się tam, gdzie Steam. Z powyższego powodu Steam powinno się instalować tam, gdzie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Ok, własnie to zauwazylem, zapomniałem również, że juz wczesniej miałem steama zainstalowanego, tak czy siak, głupi pomysł. No nic, dzis sie biore za HL2 + HL2: E1 + HL2: E2 + Portal, to będzie dobry weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 (edytowane) Half-Life in 60 seconds :lol2: najlepsze akcja jak gordon dostaje łom od barneya :D gorączka sobotniej nocy też daje rade ps. bla bla bla mr freeman :D Edytowane 2 Listopada 2007 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 hahaha niezłe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Haha, myślałem, że zaraz spadnę z krzesła> MOCNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 bla bla bla mr freeman :DPadłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 No niezłe niezłe. :) Bla bla bla mr. Freeman heh. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Właśnie kończę HL2E2 po raz drugi, żeby zrobić wszystkie osiągnięcia ;) Najbardziej denerwujące jest to, że muszę ciągnąć tego krasnala od samego początku gry .... W sumie to brakuje mi tylko 2 - wysłać go na orbitę i obronić wszystkie budynki przed atakiem Strider'ów. Dopiero po tym będę mogł powiedzieć, że skończyłem grę w 100% :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) Właśnie kończę HL2E2 po raz drugi, żeby zrobić wszystkie osiągnięcia ;) Najbardziej denerwujące jest to, że muszę ciągnąć tego krasnala od samego początku gry .... W sumie to brakuje mi tylko 2 - wysłać go na orbitę i obronić wszystkie budynki przed atakiem Strider'ów. Dopiero po tym będę mogł powiedzieć, że skończyłem grę w 100% :)Wszystkie osiągnięcia? edit: już wiem ocb. Edytowane 3 Listopada 2007 przez wistler Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 (edytowane) np. moje http://steamcommunity.com/id/sumowski/stats/HL2:EP2 troche zawaliłem ep2 na rzecz TF2: http://steamcommunity.com/id/sumowski/stats/TF2 :) w święta pomęczę hl2ep2 aż będzie 100% Edytowane 3 Listopada 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 (edytowane) Ja zrobię maraton HL+HL2+HL2:E1+HL2:E2+HL2:E3 ,a na końcu Portal. :) Jakiś czas temu skończyłem drugi epizod. » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gameplay był naprawdę świetny, ale IMHO zbyt krótki. Przejście zajęło mi z 3-4 godziny ,może troszkę dłużej Co mnie najbardziej urzekło to klimat walki ze Strider'ami i obrona bazy z której mieli wystrzelić rakietę w celu deaktywacji Portalu. Sama scena była naprawdę na poziomie. Jak w dobrym filmie Sci-Fi. Końcówka też miażdży. Martwi mnie tylko ,że ten 3 epizod będzie jeszcze krótszy od 1 Valve troszkę przesadza. Mogli go rozszerzyć nieco o jakiś nowy wątek. Czasu jeszcze mają Edytowane 5 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jak to jest z tymi giftami? Ma ktoś podwójne gry na koncie? Podobno steam ma mnie sam poinformowć, że mogę odstąpić komuś gierkę, ale jak narazie cisza...No to się nabiłem w butelkę (BlackBox+OrangeBox), powiedzieli mi, że BlackBox to nie to samo, co pełna wersja gry więc w tym przypadku 'gifty' nie przysługują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 wyszła wersja beta Garry's Mod 2007, dodano postacie i meteriały z Episode 2, Portal i TF2, tak ja się dziś bawiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 No. Ja sobie zrobiłem maratonik epizodów. Zrobiłem ale nie dokończyłem 2 epizdodu (z powodu sprzedaży sprzętu, teraz męczę się na radku 9200). Strasznie podobał mi się epizod pierwszy, i podoba mi się epizod drugi - strasznie wciągające, no ale... Jak to HL - zawsze wciąga [; Czekam tylko na nowy sprzet i kończe epizod drugi... jestem bardzo ciekaw zakończenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Witam !! Mam problem z HL2: Episode Two. Kupiłem Orange Box i po instalacji od razu zabrałem się za giercowanie a tu ZONK. Zawiesza się nawet w menu lub zaraz po starcie!!! czy ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?? Edytowane 10 Listopada 2007 przez Pietrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Mam problem do którego troszkę się wstydzę przyznać. Robię niedługo format ,ale mam mały problem. Zgubiłem zapisane hasło do konta :oops: Pewnie dziewczyna robiła porządki i mogła znaleźć i wywalić kartkę z hasłem do kosza (eh te kobiety :| ). Dowiedziałem się co trzeba zrobić ,że trzeba zrobić skan ,albo zdjęcie cd-keya ,to też zeskanowałem całą tą kartę dołączoną w środku Orange Boxa. Login też znam. Problem mam z wypełnieniem tego formularza z pytaniem na stronie Steama w tej zakładce Ask a Question. Założyłem sobie konto i teraz mam możliwość odzyskania hasła. Ale co mam tam dokładnie wybrać w CATEGORY no i jak mniej więcej to napisać ,by nie zrazili się moim średnim angielskim. Jak ktoś odzyskiwał hasło to proszę o pomoc. BTW Wersja PL strony jest w budowie. Przynajmniej ten dział Support dla odzyskiwania hasła ,restartowania CD-Key'a etc. Mam nadzieję ,że to w końcu zrobią. Edytowane 9 Listopada 2007 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Devil - Hm... Ktoś z moich znajomych napisał do nich po polsku i podobno hasło odzyskał, ale nie wiem czy teraz to podziała xD Zobacze, może Ralphi 13 będzie miał gotową kopie, sam wysyłał takie coś do valve, bo ktoś mu konto podwędził i hasło zmienił... Ale je odzyskał :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Witam. Mam problem nie wiem jak mam przejsc dalej zaciąłem się w tym miejscu co na screenie. Ten zielony cwaniak jakos sie teleportowal i zniknał a ja nie mogę ani przeskoczyć ani wejść itd. Co tu trzeba zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 cos mi smierdzi piratem ale odpowiem ci... ten stwór (vortiguant) powinien wyjąć z tych dziurek po lewej taki ekstrakt i zawrócić się, a ty pownienes pójsc za nim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Cinematic Mod jest juz dostępny. Ale działa tylko na systemach 64bit'owych galeria: http://www.pcgameshardware.de/?menu=browse...8241&page=1 Cinematic Mod v5 Episode 2: http://www.hlportal.de/?site=files&do=...amp;file_id=631 Cinematic Mod v5-Patch Episode 2: http://www.hlportal.de/?site=files&do=...amp;file_id=634 Edytowane 10 Listopada 2007 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 (edytowane) Witam. Mam problem nie wiem jak mam przejsc dalej zaciąłem się w tym miejscu co na screenie. Ten zielony cwaniak jakos sie teleportowal i zniknał a ja nie mogę ani przeskoczyć ani wejść itd. Co tu trzeba zrobić? <tu był obrazek> Wróć do windy, którą zjechał Vort (to tam gdzie wsadzałeś zębatkę aby ruszyła na dół). Edytowane 10 Listopada 2007 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 No, dzisiaj ukończyłem drugi Epizodzik, i powiem Wam, że jestem pod wrażeniem. Czekam z niecierpliwością na 3 część. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Witam ponownie! Czy ktoś z szanownych userów może pomóc. Notorycznie zawiesza mi się gierka. Grę kupiłem - więc orginał, postawiłem wczoraj systemik od nowa, wgrałem najnowsze sterki i NIC. Jak tylko odpalę to wiesza się zaraz w menu albo po załadowaniu pierwszego poziomu. Niestety nie mam żadnej koncepcji co zrobić z tym fantem. Może ktoś z was słyszał lub czytał o podobnym problemie i mógłby mi pomóc. Z góry pięknie dziękuję. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Devil, koledze pomagałem odzyskać hasło bo jego brat (12 lat) podał hasło komuś w sieci i zabrali mu konto. Panowie ze Steam odpisali po 3 dniach i zresetowali pass na 12345 wystarczyło wpisać nowy potem i tyle. Pietrek: wejdź na forum Valve, tam pytaj, szczerze ci powiem, że nie wiem, masz wypasionego kompa powinno działać ok, być może jakiś sterownik ci tak miesza, może od dźwięku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Pietrek spróbuj sterów 163.75 bodajże, specjalnie zrobione pod Orange Box. Miałem podobny problem i mi to pomogło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siloss Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Pietrek spróbuj sterów 163.75 bodajże, specjalnie zrobione pod Orange Box. Miałem podobny problem i mi to pomogło. Cały czas na nich próbuję ale dziwna sprawa bo po kolejnej zmianie systemu gra została na dysku D: i bez kolejnej jej instalacji próbowałem odpalić i działa tylko, że nie mam spolszczenia. Czyżby ta nakładka spolszczająca pierdzieliła mi sprawę ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 najlepiej zrób fresh install (jak nie masz Orange Box na DVD to jakieś 8GIGA przez Steam..) i spróbuj najnowsze bety nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Koledzy znów mam problem. Dokładnie jestem w miejscu gdzie pierwszy raz dosiadamy AUTA :) no właśnie i problem jest taki że most sie zawalil i nie mam jak przejechac tym autem na drugą stronę.Co tu trzeba zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « przesuń samochody z mostu w stronę miejsca gdzie jest twój samochód Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...