q8ic Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Fatalnie wyglądają te cycki - plastik ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Co ty gadasz, dobry bufet. Plastik to dopiero ta morda na dolnym zdjeciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 no niezle min 3gb ramu zalecane 4gb oO do tego moda, trza jednak przetestowac jak to bedzie smigac na xp32bit gdyz tworcy robili moda pod 64bitowe windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Ja bym patrzył na te zalecane 4 GB z przymrużeniem oka ;) Nie zdziwię się jak 2 wystarczą. Oczywiście serwery zapchane :| Jak ktoś ma inne źródło to poproszę :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 pytanko: czy jest możliwość wpisania kodów?? bo na piracie to spokojnie dało rade uruchomić z parametrem i ju, ale mam orange boxa oryginalnego i steam zainstalował grę na dysku C - czego nie chciałem a nie pamiętam żeby dawał możliwość wybory lokalizacji, :/ i jak chce wpisać parametr to lipa się nie da. Da się jakoś grę zainstalować oddzielnie?? nie tam gdzie siedzi steam?? Wiem troszku zagmatwane pytanie :D A po jakiego ci kody w tej grze ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Nie mogłem znaleźć tematu Half-life 2, więc wrzucam tu. Świetny trailer filmu Half-life. O tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 było XD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vasyndrom Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2008 Ja bym patrzył na te zalecane 4 GB z przymrużeniem oka ;) Nie zdziwię się jak 2 wystarczą. Oczywiście serwery zapchane :| Jak ktoś ma inne źródło to poproszę :P no i faktycznie 2gb styka jak najbardziej do tego straszyli ze na 32bitowej windzie beda crashe, a jednak chodzi bez zarzutu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elfuego Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 ja juz po , giera spoko ale zaaaaa kurtka . gdyby połączyć episode 1 i 2 w jedno to by było lux.a tak ledwo sie człowie rozkręci a tu juz koniec wrrrr :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 (edytowane) ja juz po , giera spoko ale zaaaaa kurtka . gdyby połączyć episode 1 i 2 w jedno to by było lux.a tak ledwo sie człowie rozkręci a tu juz koniec wrrrr :angry:Uuu, jako jeden z pierwszych. To są epizody, które swego czasu miały być jedną częścia trzecią. Gdy je połączymy w jedność to faktycznie wyjdzie długość całej gry. Z jednej strony to i dobrze, że są epizody bo na HL3 czekalibyśmy pewnie jeszcze do dzisiaj, a z drugiej strony wyjdzie drożej (chociaż nie zawsze). Poza tym masz w OB piękne dodatki, przez niektórych uważane za lepsze od samej gry HL2 i epizodów. Edytowane 16 Maja 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Ja mam pytanie a propo tego cinematic mod. Czy na sprzecie z podpisu pojdzie mi to w 1440x900, AAx4, AFx8 i cala reszta na max? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2008 Ja mam pytanie a propo tego cinematic mod. Czy na sprzecie z podpisu pojdzie mi to w 1440x900, AAx4, AFx8 i cala reszta na max? Oczywiście, nawet taka rozdziałka nie powinna zabić Twojego sprzętu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Gordon Freeman Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 oooooo ale on już wyszedł czekam na ep 3 :lol2: super gierka, zakonczenie smutne (nie zdradzęXDDDDD) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 I powiedz mi co ten Twoj post wnosi do tematu, hm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Subiektywną ocenę :) Podobało mu się, to napisał co myśli i polecił tytuł. Miał dopisać średnią logarytmiczną fpsów jakie osiągnął w grze, żeby treść postu była bardziej merytoryczna? Panie moderatorze, litości... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jeszcze jedno pytanie a propo Cinematic Mod. Teraz dopiero przeczytalem: "THIS VERSION BRINGS THE ORANGEBOX ENGINE TO OLD HL2 AND EP1". Czy to oznacza ze EP2 nie bedzie w ogole sie roznic od tego co oryginalnie mamy w Orange Box? Pytam, bo nie wiem czy jest w takim razie sens sciagania tego skoro mam zamiar tylko odpalic EP2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Tak na oko poza lepszymi modelami (jak Alyx Vance) nie widzę tam niczego nowego .Tekstury chyba te same co w oryginale. Oczywiście mówię o EP2. W najnowszym Cinematic MOD HL2 i EP1 zostały całkiem ładnie podrasowane. Widać różnicę w teksturach. Tu podaje przykład z EP1 (sam zrobiłem te screeny jakiś czas temu) Original: CM7: Original: CM7: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Nie bardzo wiem gdzie umieścić tego posta ale Orange BOX tutaj trochę pasuje ;) Chciałbym zakupić OB w cenie promocyjnej 49,99 zł. Najbardziej zależy mi na HL2, na EP1 i 2 już mniej ale jak to jest? HL2 będzie już na nośnikach w pudełku czy po założeniu konta Steam dopiero będzie go trzeba pobrać z Internetu? Mam ostatnio net mobilny i ściągnięcie kilku gigabajtów to zbyt drogi interes. Czy mogę zainstalować Steama na dowolnej maszynie, a potem przenieść instalkę na inną i tylko uruchomić Validate? Chyba nadal można korzystać w Steamie z opcji offline? Edytowane 27 Lipca 2009 przez Grimlock Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Jesteś z Warszawy a tam jest Wirtus gdzie OB jest za 39,99 zł : ) http://sklep.wirtus.pl/produkt/12422 W pudełku 2 nośniki DVD ale jeszcze nie instalowałem bo czeka mnie dziś format więc mogę dać znać wieczorem ( sam teraz siedzę na Neo512 i znam ten ból ;]). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Dzięki za linka - jednak na Pragę mam spory kawałek i będę polował na OB w lewobrzeżnej Wawie :) Ciekaw jestem czy HL2 pociągnie Ci z płytki czy będzie pobierał z neta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Hmm, w tym Wirtusie na pewno Orange Box jest w angielskiej wersji? Bo w MM czy Saturnie widziałem nieszczęsne PL. Klucze na allegro w podobnych cenach, więc wolał bym retaila bo nie chce mi się ściągać całości. Z drugiej strony czy w retailowej wersji płytka w napędzie jest potrzebna do gry? Edytowane 27 Lipca 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Hmm, w tym Wirtusie na pewno Orange Box jest w angielskiej wersji? Bo w MM czy Saturnie widziałem nieszczęsne PL. Klucze na allegro w podobnych cenach, więc wolał bym retaila bo nie chce mi się ściągać całości. Z drugiej strony czy w retailowej wersji płytka w napędzie jest potrzebna do gry? No właśnie ja zamawiałem z Wirtusa i jest to Polska Edycja: dźwięk po angielsku, napisy polskie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 OK czyli odpada, dzięki za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 (edytowane) Ja mam wersję boxową full english - dvd używane jest tylko do instalki. Z resztą przypuszczam ze na podstawie keya ściągnęłoby się też wszystko z netu. Sama instalka z płytek trwała u mnie ponad godzinę - nie wiem do tej pory dlaczego aż tyle (?) Edytowane 27 Lipca 2009 przez Aquarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Gdzie kupiłeś full english? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 No właśnie ja zamawiałem z Wirtusa i jest to Polska Edycja: dźwięk po angielsku, napisy polskie.HL2 tez po polsku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja mam wersję Orange Box PL. Dwie płyty DVD i nic nie ściąga z netu. Jedynie aktualizację. EP2, Portal i TF2 były po polsku od początku . Po ostatnich aktualizacjach teraz wszystkie gry są po polsku. Również HL2. Także nie wiem po co wam wersje English. Napisy można wyłączyć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Oryginalna podstawka (nie mod) HL2 też? U mnie po aktualizacjach w EP1 naprawiły się polskie napisy [były tylko te w nawiasach kwadratowych], ale podstawka HL2 ma nadal angielskie napisy. A co do "ful inglisz" to co za problem? Dźwięk jest po angielsku, napisy wyłączyć, albo przestawić interfejs steam'a na angielski, to i napisy w OB będą po angielsku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trymek Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 No właśnie u mnie HL2 również po angielsku. Może dlatego, że można sobie ściągnąć nieoficjalne spolszczenie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 O kuśk... OB za 40zełka :P Właśnie zamówiłem w Play.pl THX za info. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...