dzik86 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 Tak wiem , ale bugbait byl juz w hl2 :D i ja mam nadzieje ze wprowadza ja znowu w ET :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Sierpnia 2006 (edytowane) zaciągłem sobie filmik z linku poniżej: GC06: 12 minutes of Half Life 2: Episode 2 +(434.13 MB) (960x540)+ i muszę powiedzieć wypas panowie, wreszcie interesujące mnie lokację, koniec z ciemnymi korytarzami, domki w lasach, rzeczki, linie kolejowe, to jest to co lubię B) będzie sycić tak jak hl2 i hl2:e1 :razz: Edytowane 26 Sierpnia 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 trailery sa genialne, szkoda ze dopiero luty 2007 a nie grudzien <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) Ale bedzie jazda. A DOG zarzadzi ze striderem :) Jednak HL2, HL2:E1 i po tym trailerze HL2:E2 to najlepsze FPP we wszechswiecie. PS. Chyba Xen bedzie do eksploracji. Czekam z utesknieniem. Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elssair Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 To raczej nie Xen .To raczej jaskinie w których wylęgają sie antliony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Uaa .. Syci naprawde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 o.0 Czy dobrze widzę? W końcu są jakieś normalne cienie. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 W przerwie między Kubicą a Kubicą obejrzę ten trailer ale po screenach widzę, że zapowiada się miodnie ten ET :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 jestem po obejrzeniu i jestem zszokowany , super :D czekam z niecierpliwoscia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Pięknie to wszystko wygląda, fak w pierwszym dodatku zza dużo ciemnych miejsc.. mam nadziej ze w drugim dodatku bedzie wiecej otwartych przestrzeni: las, jeżdżenie jeepem zapowiada sie swietnie. A Filmik coś niesamowitego i ta fizyka, ruchy, kur. więcej niż realizm !!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Wreszcie będzie jasno, ile można biegać po kanałach i korytarzach 8) No i te robaczki tak ładniutko się świecą na ścianach... Fajna była scena z biegającymi za Gordonem Hunterami i ucieczki przez okno. Oczywiście jak na grę osadzoną we wschodnioeuropejskich realiach przystało, nie mogło zabraknąć zdezelowanej Wołgi na poboczu kolejowym :lol: Oby tylko całość była "trochę" dłuższa od E1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Fajnie wygląda chałupa rozwalana przez Stridera. Ciekaw jestem pojedynku między Dogiem a Striderem, będzie ostro :> . Przemarsz oddziałów Combine, Striderów po moście jest klimatyczny. Wyścig między wagonami przypomina trochę western tylko zamiast indiańców skaczą fast zombie :lol: Tunele w kopalni raczej do łatwych nie będą należały, na dodatek te larwy i "młode" antliony są trujące, widać jak ucieka Gordonowi hp. Ogólnie wypas, no i są wreszcie normalne cienie tzn. dynamiczne, a Combine odrzucają granaty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 27 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2006 (edytowane) wlasnie obejrzalem i jestem pod wrazeniem. czekam z niecierpliwoscia. z tym rozwaleniem domu przez stridera to pewnie bedzie jak w trailerach hl2, czyli wszystko ladnie pieknie a jak "dostalismy" gre to nic takiego nie bylo. Te potworki co ganialy gordona po tej chalupie wygladaja jak maszynki do golenia :D Edytowane 27 Sierpnia 2006 przez CarsonPoland Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) eo olałem bo hl2 w prównaniu z hl1 wypadł blado, ale ten dodatkek (+TF i Portal) to bedzie coś i chyba sie skusze :P. Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Co do tego filmiku GC z xboxyde - nie działa mi. Kiedy probuje nawet nakierowac na plik, wyskakuje blad explorer.exe, a potem blad WMP. Znacie jakies inne zrodlo filmiku w wyzszej rozdzielczosci? IGN odpada, tam sie nie da zapisywac na dysk., tych plików lepszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Sierpnia 2006 No obejrzałem i szczena mi nieraz opadła. Scenka z striderem jak rozwalał dom w lesie była naprawdę niezła. Od razu mnie ucieszylo to ,że w 2 epiozodzie nie zabraknie otwartych przestrzeni a nie ciemnych korytarzy i pomieszczeń. Kopalnie/jaskinie gdzie wylęgają sie antliony też zapowiadają się ciekawie i może być ostro. Będą pojazdy i ucieczka przed helikopterem.Combine odrzucają twoje granaty. Jeszcze cienie (w końcu jakieś normalne) też robią wrażenie. Oby był tylko dłuższy od EO i mogę spać spokojnie do dnia premiery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gabe Newell, czy tam ktos inny od Valve, mowil ze E2 będzie dłuższy od E1 ale krótszy od HL2... mam nadzieję że tak będzie. to zna ktos jakies inne zrodło trailera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qqrydza Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Tu jest akurat filmik z portal ale po prawej są filmy z games convention własnie z et tylko, że w odcinkach i w gorszej jakości. http://www.youtube.com/watch?v=kRqkFjo6du4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Co do tego filmiku GC z xboxyde - nie działa mi. Kiedy probuje nawet nakierowac na plik, wyskakuje blad explorer.exe, a potem blad WMP. Znacie jakies inne zrodlo filmiku w wyzszej rozdzielczosci? IGN odpada, tam sie nie da zapisywac na dysk., tych plików lepszych. Mi się też nie udało ściągnąć z tej strony. Ale był tam też link do torrenta, o ile się nie mylę. Więc jeśli masz jakiegoś klienta pod ręką, to spróbuj ściągnąć z torrenta. Transfer bardzo dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Te filmiki co zapodal qqrydza sa niezle, silnik juz troche ma a trzyma sie super... i ta fyzka - miodzio! Bedzie w co grac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Gabe Newell, czy tam ktos inny od Valve, mowil ze E2 będzie dłuższy od E1 ale krótszy od HL2... mam nadzieję że tak będzie.Musieliby się bardzo postarać, żeby było inaczej :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 ukazały się dwa nowe filmiki pokazujące gameplay - powiem w skrócie 91 megowy posysa, 157 posysa trochę mnie, więc ogólnie nie warto ściągać :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 kucyk -> aleś tajemniczy ;-) http://www.xboxyde.com/news_3431_en.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 6 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2006 (edytowane) te filmiki nie sa nowe , pokazywane juz byly na GC 2006 , ale i tak syca :D edit (07.09.06 :P) :P : nowy trailer http://gamershell.com/download_15391.shtml Edytowane 7 Września 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 (edytowane) Mamy nowe informacje: - nowa bron na stridery, - nowy pojazd (chyba tylko nieco zmodyfikowany buggee z podstawki HL2) - nie bedzie Alyx do pogrania. Bedzie leczona prze vorty ale podobno odegra istotna role w fabule, - dowiemy sie wiecej o G-manie (wiadomo na 100%, ze nie jest G.Freemanem z przyszlosci) - +2 nowe gry na DVD z HL2:ET Wiecej info - http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x...4,3364,1#igbody Edytowane 12 Października 2006 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Kurcze EO kupiłem. zainstalowałem i jeszcze nie grałem...już ponad miesiąc :|... trochę mi czasu jeszcze dali ;] Fajnie że jest TeamFortress2 i Portal...liczę po cichu że TF będzie kawałkiem dobrego kodu...zabawa portalami też może być ciekawa... liczyłem na to że się coś G-Manie dowiemy...i mam co chciałem... Szkoda że nie na Święta :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 Mamy nowe informacje: - nowa bron na stridery, - nowy pojazd (chyba tylko nieco zmodyfikowany buggee z podstawki HL2) - nie bedzie Alyx do pogrania. Bedzie leczona prze vorty ale podobno odegra istotna role w fabule, - dowiemy sie wiecej o G-manie (wiadomo na 100%, ze nie jest G.Freemanem z przyszlosci) - +2 nowe gry na DVD z HL2:ET Wiecej info - http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x...4,3364,1#igbody A orientalna cena ? ;). Ile kosztował EO ? Nie wiem bo nie grałem i nie mam zamiaru ;]. EpTwo kusi mnie głównie ze względu na Portal i TF. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 EO był po 19,99 $ przez Steam, u nas średnio po 59zł (tyle dałem w Empiku), ale na allegro chodziły swego czasu i po ~49 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2006 :D. Oby tyle kosztował EpT (nie ET bo ET to enemy territory czyli best multipl game ever ;d) to napewno kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Odkurzę trochę ten temat, buszując sobie po czeluściach internetu wszedłem na stronkę, którą czasami odwiedzam http://half-life2.pl/ natknąłem się na takie oto małe info: W dniu ogłoszenia przesunięcia premiery Half-Life 2: Episode Two, wysłałem do Valve maila z zapytaniem, co jest główną przyczyną opóźnienia. Nie oczekiwałem żadnej bezpośredniej odpowiedzi, a raczej jakiegoś publicznego oświadczenia - myliłem się jednak! Dosłownie kilka minut temu otrzymałem odpowiedź od Douga Lombardiego, głównego marketingowca "Zaworu".Doug Lombardi: Pracujemy nad nowymi shaderami. Jeżeli powiedzieliśmy, że gra będzie wyglądała lepiej niż Crysis, to tak będzie, zaufaj mi. Kiedy zobaczysz nowe, przygotowane przez nas zwiastuny, wszystko zrozumiesz.Z tej krótkiej wypowiedzi można wyciągnąć ciekawe informacje: Po pierwsze, Episode Two będzie wyglądał naprawdę świetnie, a po drugie, już niedługo będziemy mogli zachwycać się nowymi zwiastunami. Ja nie wiem jak oni chcą przerobić source-a, że będzie wyglądać lepiej niż Crysis. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...