Skocz do zawartości
Gość Lemon-Cola

Half Life 2: Episode Two

Rekomendowane odpowiedzi

:D 32' 16:9

nie no dobra tam jest chyba 720p max :P 1360x758 czy więcej, nie pamiętam tej rozdziałki nigdy

source to jest naprawde chyba najlepszy engine, te 40FPS jak sobie gdzieś chodzę jest zazwyczaj, nawet na takich rozdziałkach

ja wole engine Riddicka :)

chodziaz source jest zaraz po nim:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

patrzcie dziś grałem w full HD

Ten tv wyświetla full hd? Wygląda na nie za duży ;]

:D 32' 16:9

nie no dobra tam jest chyba 720p max :P 1360x758 czy więcej, nie pamiętam tej rozdziałki nigdy

I pewnie się wszystkim chwalisz jaki to masz super TV FULL HD :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy zmienić w pliku info english na polish i powinno działać.

Skoro już gra została spolszczona przez producenta to chyba nie sprzedawaliby u nas wersji bez PL.

Tyle że pewnie trzeba ją uaktywnić jak napisałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «
właśnie jestem po akcji ze striderami - mistrzowski klimat, Crysis jest pod tym wzgledem setki mil dalej !!! Jak to on dostanie Game of the Year nagrody a nie HL2 to normalnie zalamka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

» Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... «

Ale HL2 już dostał nagrodę GotY:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O, dzięki. W polskim interfejsie jest tylko "zarządzaj hasłami gości".

Po przełączeniu na angielski jest jak u ciebie, ale giftów nie ma dostępnych. Ktoś dostał?

edit

No to wychodzi na to, że u mnie nie ma. Pokrywają mi się gry z BlackBox'a i OrangeBox'a

Edytowane przez MariuszDW

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale HL2 już dostał nagrodę GotY:>

chodzilo mi glownie o HL2:ep2 i Portal, tytuły moim zdaniem które posiadaja miejscami przebłyski geniuszu i dbaja o to zeby gracz poznal cos nowego i nie nudzil sie ani na moment. Mimo ze wczesniej byl Bioshock ktory rowniez zaskoczyl i niebawem wyjdzie F3 ja jestem wdzieczny Valve za to ze nie spoczeli na laurach.

Niestety przewiduje ze gra roku i najbardziej rozreklamowanym tytulem i tak bedzie Crysis, ale wszyscy wiemy ze sprawiedliwosc nie istnieje ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szczerze mówiąc to Crysis wnosi wiele, ale w dzidzinie technologii gier, nic więcej imo, to taki drugi Far Cry - przełomowa grafika, a reszta? wątpie żeby kogoś ciekawiła reszta

w hl2 fabuła jest super ale troche za mało szczegółów nam zdradzają mam nadzieje, że w ep3 dowiemy się więcej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

właśnie ukończyłem ep2. Naprawdę kawał dobrej roboty. Zakończenie mnie zmiażdżyło. Tylko jest jeden wielki minus ten sam co w ep1 czemu to jest takie krótkie ? :/. Parę wieczorów po pracy i koniec :/

Kiedy ep3 ? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi