sesq Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 :D 32' 16:9 nie no dobra tam jest chyba 720p max :P 1360x758 czy więcej, nie pamiętam tej rozdziałki nigdy source to jest naprawde chyba najlepszy engine, te 40FPS jak sobie gdzieś chodzę jest zazwyczaj, nawet na takich rozdziałkach ja wole engine Riddicka :) chodziaz source jest zaraz po nim:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 patrzcie dziś grałem w full HD Ten tv wyświetla full hd? Wygląda na nie za duży ;] :D 32' 16:9 nie no dobra tam jest chyba 720p max :P 1360x758 czy więcej, nie pamiętam tej rozdziałki nigdy I pewnie się wszystkim chwalisz jaki to masz super TV FULL HD :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 26 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2007 nie :P nabijam się właśnie, ale pokazałem bo się zdziwiłem, że tak tak fajnie chodzi 16:9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Czy Orange Box jest z polskimi napisami? Na gram pl piszę że wersja językowa jest w całości po angielsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havoc Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Wystarczy zmienić w pliku info english na polish i powinno działać. Skoro już gra została spolszczona przez producenta to chyba nie sprzedawaliby u nas wersji bez PL. Tyle że pewnie trzeba ją uaktywnić jak napisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 język zmieniamy w Steam a nie w grze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Warto nadmienić że zmiana na polski język dostarcza nam ładnego rozjechania paru boxów np. z poziomem zdrowia i amunicji w hud ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 (edytowane) ymhm :P pisałem do tych polaków od valve (z resztą żeby tylko ja..) ale jak widać zlali mnie Edytowane 29 Października 2007 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Warto nadmienić że zmiana na polski język dostarcza nam ładnego rozjechania paru boxów np. z poziomem zdrowia i amunicji w hud ;]] W HL2 i E1 miałem tak samo :P Więc problem ciągnie się już jakiś czas :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 zobaczcie to: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/76696.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Fantastyczne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « właśnie jestem po akcji ze striderami - mistrzowski klimat, Crysis jest pod tym wzgledem setki mil dalej !!! Jak to on dostanie Game of the Year nagrody a nie HL2 to normalnie zalamka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 zobaczcie to: http://www.gametrailers.com/player/usermovies/76696.html Uhh, jeden z najlepszych trailerów jakie widziałem o HL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Super ten trailer. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « właśnie jestem po akcji ze striderami - mistrzowski klimat, Crysis jest pod tym wzgledem setki mil dalej !!! Jak to on dostanie Game of the Year nagrody a nie HL2 to normalnie zalamka Ale HL2 już dostał nagrodę GotY:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 OpenSource'owi zapewne chodzi o GOTY dla Orange Boksa bądź samego Episode Two. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Jak to jest z tymi giftami? Ma ktoś podwójne gry na koncie? Podobno steam ma mnie sam poinformowć, że mogę odstąpić komuś gierkę, ale jak narazie cisza... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) Powinieneś mieć takie coś: Edytowane 31 Października 2007 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Prościej będzie jak przyjrzysz się liście swoich gier. Jeśli masz tam napisane 1 Gift to znaczy że możesz tą grę odstąpić :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 (edytowane) O, dzięki. W polskim interfejsie jest tylko "zarządzaj hasłami gości". Po przełączeniu na angielski jest jak u ciebie, ale giftów nie ma dostępnych. Ktoś dostał? edit No to wychodzi na to, że u mnie nie ma. Pokrywają mi się gry z BlackBox'a i OrangeBox'a Edytowane 31 Października 2007 przez MariuszDW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość OpenSource Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Ale HL2 już dostał nagrodę GotY:>chodzilo mi glownie o HL2:ep2 i Portal, tytuły moim zdaniem które posiadaja miejscami przebłyski geniuszu i dbaja o to zeby gracz poznal cos nowego i nie nudzil sie ani na moment. Mimo ze wczesniej byl Bioshock ktory rowniez zaskoczyl i niebawem wyjdzie F3 ja jestem wdzieczny Valve za to ze nie spoczeli na laurach. Niestety przewiduje ze gra roku i najbardziej rozreklamowanym tytulem i tak bedzie Crysis, ale wszyscy wiemy ze sprawiedliwosc nie istnieje ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 szczerze mówiąc to Crysis wnosi wiele, ale w dzidzinie technologii gier, nic więcej imo, to taki drugi Far Cry - przełomowa grafika, a reszta? wątpie żeby kogoś ciekawiła reszta w hl2 fabuła jest super ale troche za mało szczegółów nam zdradzają mam nadzieje, że w ep3 dowiemy się więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Ta tajmeniczość HL też jest zaletą! Z jednej strony mamy grę (gry właściwie, od HL1 do EP2), której głównym atutem jest fabuła, a z drugiej wciąż kilka kluczowych wątków jest niewyjaśnione. To znakomicie buduje klimat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 właśnie ukończyłem ep2. Naprawdę kawał dobrej roboty. Zakończenie mnie zmiażdżyło. Tylko jest jeden wielki minus ten sam co w ep1 czemu to jest takie krótkie ? :/. Parę wieczorów po pracy i koniec :/ Kiedy ep3 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naxt Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Co trzeba zrobic w epizodzie 2 kiedy wychodzimy z jaskinii skaczemy w dól do pomieszczenia z drzwiami których nie idzie otworzyć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -TN- Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Panowie, może mi ktoś giftować jakąś gierkę? :) Chętnie zapłacę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 Co trzeba zrobic w epizodzie 2 kiedy wychodzimy z jaskinii skaczemy w dól do pomieszczenia z drzwiami których nie idzie otworzyć? Daj screena najlepiej, bo twój opis nie mówi zbyt wiele. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GURU500 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 naxt a pokaz screen bo nie kazdy pamieta :) o co dokladnie chodzilo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 A nie chodzi czasem o miejscówkę z kołem zębatym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Nie, pewnie mu chodzi o tą siatkę/bramę, która jest podtrzymana przez dwie deski. Strzel w nie, a siatka sama opadnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...