MaZZeo Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Wierze ze chca mocno podrasować silnik, ale nie wierze ze to bedzi wygladac jak Crysis. Boje sie ze przez te upiekszanie gry, zniknie mit o HL2 działającym na srednich kompach... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 hmm Jestem ciekaw jak to bedzie się wszystko prezentować.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja za to nie rozumiem jednej rzeczy. Skoro na trailerze (np. tym po ukończeniu Episode One) ,pokazali grafikę podobną do tej w HL2 i EO. Może nieco podrasowaną.. Czyli mają teraz przerabiać dotychczasowe mapy jakie już zdążyli zrobić dodając więcej shaderów. Podmieniając tekstury.. Przecież to może zająć sporo czasu. Oby nas czymś zaskoczyli bo czuję głód na HL2 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Ja nie wiem jak oni chcą przerobić source-a, że będzie wyglądać lepiej niż Crysis.Source jest bardoz elastycznym silnikiem...ale jeśli w niego tyle wpakują to wymagania napewno będą wyższe niż w crysisie z racji architektury src... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toolboy Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 Z tego co czytalem, to pierwsze info o powodach opoznienia premiery HL2:Ep.2, mowilo o implementacji optymalizacji pod procesory dwurdzeniowe. Swoja droga Crysis tez ma byc opozniony - premiera w okolicach lato/jesien 2007. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 15 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2006 No właśnie... mam jednak nadzieje ze wymagań EP2 duzych nie bedzie miec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Oby byla opcja zmian grafiki tak do poziomu HL2:EO i wszystko inne mnie WALI. Wiem, ze bedzie to kawal dobrej gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 Grafika nie będzie problemem. Ja się boję o coś innego. O to, że znowu będzie niedosyt, bo gry będzie... za mało! Czyli będzie tak krótka jak Episode One, a nie przynajmniej tak długa jak Half Life 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 jak gra jest dobra to zawsze czuje sie niedosyt, ze to juz jest koniec , a chcialo by sie grac dalej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2006 zrobi nam sie serial :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Jaki serial ? Zapowiadane sa 3 epizody. Pozniej ew. HL3 ale o tym nic nie slychac. Wiadomo, ze to wyciaganie kasy ale w taki sposob moga ta kase ode mnie ssac az milo bo wiem za co place. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-talib- Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Może jednak wypuszczą przed gwiazdką?? Byłoby super...eeehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Widzę Kaeres że wiesz co dobre. Klimat w tej grze i grywalność to coś cudownego. Fabuła też niczego sobie. Ciekawe co w sprawie filmu HL. Coś o tym słyszałem ale nie bardzo wiem kiedy premiera ,kto zagra etc. ;) Ale nie o tym jest temat. ;) talib666 to byłby najlepszy prezent. 50 zł nie jest dużą kwotą. A tyle bym chciał dać za tą grę. No chyba że będzie dużo dłuższa od EO. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2006 Dobrze zeby powstał film Half-life, ale niech Uwe Boll nie macza w tym swoich łapsk :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac102 Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 link No to sobie poczekamy jeszcze dłużej niż mieliśmy czekać :D :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 9 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2007 NO nieeeeeeeeee! A ja już myślałem, że sobie pogram tuż po Stalkerze :( No nic te pudełka trochę uproszczone. Pewnie tak tylko wyglądają, a po naciśnięciu loga HL2 - filmik wyświetlony na elektronicznym papierze z którego będzie zrobione pudełko nas powali :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 (edytowane) Hehe ja na swoim "komputerze" przeszedłem HL2 jak i Episode 1, mam nadzieje, że Episode 2 jeszcze pociągnie ten Celeron...hehe a jak nie to czeka mnie niedługo nowy komp + ut2007 i hl2 ep2 :) (o ile wygram w toto lotka) PS wapdnijcie na YouTube i jest tam 5 filmików z Episode 2 - niektóre sceny naprawdę zachwycają (np. walące się budynki)..aha i nie mogę się doczekać walki stridera z dogiem :D Edytowane 10 Lutego 2007 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizardus Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2007 no nie wierze ze jak juz maja gre na ukonczeniu to zaczynaja modyfikowac ja tak mocno... crysis to super swierzy engine ktory bedzie bardzo dopracowany, super optymalziacja podobno(czego np. nie mozna powiedziec o call of juarez itp), pelne wsparcie od najwiekszych producentow sprzetu(ati, nvidia, intel i amd +microsoft ze swoim dx10) bo kazdy wie ze to murowany hit, no i gra pieszczona kilka lat. No i jak ep2 ma przebijac ja graficznie to n/c, skoro ta gra jest jakby dodatekiem typu opposing force do hl1, wierze gleboko w Valve ale za chiny nie pzrebija crysis ze swoim widokiem na 1km+ bo nie tylko grafa sie liczy ale i obszar a w hl to bede pewnie dobrze znane "loadingi" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Jak dla mnie to mogli by nic nie zmieniać odnośnie grafiki... aby gre wydali jak najszybciej.. Może jest tak że gra nie spełnia ich oczekiwań i chcą to i owo poprawić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 11 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2007 Dokładnie. Ale nie zaszkodzi trochę podrasować ten silnik ,a raczej zapodać nieco lepsze tekstury ,bo te w HL2 są IMO słabiutkie. Jednak i z taką grafą z chęcią zagram w jedną z najbardziej grywalnych i klimatycznych gier ostatnich paru lat. Wreszcie można będzie pobiegać po jakiś otwartych przestrzeniach jak to było w podstawie ,a nie jak w ciasnej cytadeli czy małych podwórkach etc. Mam nadzieję że będą jakieś wehikuły ,którymi będzie można pojeździć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Half-Life 2: Episode 2 is being playtested here at Valve regularly now, and one of the pieces of the game that's getting strong reactions from our testers is driving the game's new vehicle. This thing's got some major horsepower. Here's a peek at some of the early vehicle concept work: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 WTF ? Destruction derby ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 A mi się podoba :). Zawsze lubiłem concept-arty od Valve. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2007 Super autko wyglada, tylko czemu silnika nie zaslonili? Jako dodatkowa ochrone przed ostrzalem? :) Pewnie auto bedzie niezniszczalne huh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 19 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2007 (edytowane) huh charger? Tak, wiem, wszystko mi sie kojarzy ;-) [edit] dobra, nie jest zle skoro jednak dokladnie o to chodzilo :-) http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=31561 Edytowane 19 Lutego 2007 przez ^BerZerK^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soulburner Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Fascynujące, że wszyscy się podniecają (bądź krytykują) tym nowym pojazdem, a nikt nie pokusił się o PRZECZYTANIE news'a, a dokładniej fragmentu "Here's a peek at some of the early vehicle concept work". :P To jest wczesny projekt i na 100% w grze tak wyglądał nie będzie. Edytowane 25 Lutego 2007 przez soulburner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 A szkoda, bo fajnie wygląda :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mnie bardziej martwi fakt, że trzeba czekać jeszcze ponad pół roku na Episode Two :( ..... trzeci epizod będzie zapewne pod koniec 2008 :( ...... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość laeskrad Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 Mnie bardziej martwi fakt, że trzeba czekać jeszcze ponad pół roku na Episode Two :( ..... trzeci epizod będzie zapewne pod koniec 2008 :( ...... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... w CDA jest napisane ze Epizod 2 wychodzi na gwiazdke 2007 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2007 (edytowane) Mnie bardziej martwi fakt, że trzeba czekać jeszcze ponad pół roku na Episode Two :( ..... trzeci epizod będzie zapewne pod koniec 2008 :( ...... Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Mnie martwi fakt, że Source to już nie to :/ a pod koniec roku po premierze Crysisa tym bardziej "nie to". Edytowane 25 Lutego 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...