qbis0 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 W systemie mam jedno urządzenie z tzw. pytalnikiem czyli nie zainstalowane. wykrywa mi go jako kontroler urządzenia masowego. Chciałem się zapytać to to może być i skąd do tego zassać stery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hpx4000 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 W systemie mam jedno urządzenie z tzw. pytalnikiem czyli nie zainstalowane. wykrywa mi go jako kontroler urządzenia masowego. Chciałem się zapytać to to może być i skąd do tego zassać stery? Sterowniki do chipsetu masz? Domyślam się że chipset ATi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
contradanza Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 W systemie mam jedno urządzenie z tzw. pytalnikiem czyli nie zainstalowane. wykrywa mi go jako kontroler urządzenia masowego. Chciałem się zapytać to to może być i skąd do tego zassać stery? Już był podobny temat -instalacja SP2 rozwiązała problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Już był podobny temat -instalacja SP2 rozwiązała problemw razie czego everest pokazuje jakie to urzadzenie a potem wystarczy tylko przez google poszukac sterownikow i problem z glowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...