Dr@GuN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 no kurcze coś jest nei tak bo rozkręciłem go żeby rozjaśnić , doszedłem do tego którymi to jest pokrętłami , pokręciłem , odpalam taki teścik , no i niechcący przy okazji poruszyłem monitorem , kabezl zasilania sie odłączył :P no to podpinam , coś dymek poszedł.....po 5-10minutach podpinam to sie obraz nei pokazuje :blink: kontrolka nie świeci , i coś pyka w środku :huh: monitor spalony ?? czy coś do wymiany :huh: bo nei chcę sie go pozbywać , wiernie służył mi troche czasu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Poleciał ci trafopowielacz..... i chyba HOT (tranzystor odchylania robi zwarcie) z tego wzgledu ze słychac pykanie a to jest próbkowanie przetwornicy zasilacza która probóje sie podnieść ale zwarcie ja trzyma... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr@GuN Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nie jestem elektrykiem , można bardziej po lucku poprosić ?? czyli co mam zrobić , oddać do serwisu ?? bo mam dostęp do podobnwego tylko z czymś spalonym , też 15cali , tylko nei wiem co mu jest , musiał bym go wyciągnąć :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...