zajaczek Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam skladam kompa asus A8N-Sli 3200 venice 2X512 geil 400 Samsung 160jj I teeaz potrzebuje grafike Saphire X800GTO mam to w kompie i jestem zadowolony przy takiej samej konfiguracji ale moze jest cos lepszego do 900zl.. zaznaczam ze X800 bedzie przetaktowany i jak juz kupowac grafike za 900 to tez zeby mozna bylo z nia cos zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 chyba x1800gto będzie tu najlepszym wyjściem chyba że wyrwiesz XL, a XT to już byłoby w ogóle dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 (edytowane) tak jak wyzej a jesli moze byc cos od nvidii to najepszym wyborem jest 7800gt :D Edytowane 3 Czerwca 2006 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nvidia odlada.. nie lubie i nie polubie ale bede czyc duza roznice niz przy X800GTO przetaktowanym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Moze zaczniesz pisac tematy tam gdzie byc powinny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja bym wolał nvidie :) np 7800 jakiegoś wyrwać tanio. a tak x1800gto. Szukaj na allegro jak karta na licytacji próbuj kupic poza aukcja czasem mozna trafic jelenia i sprzeda ci taniej używke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 jak ze stajni ati to bierz gf7800gt ;) mozesz mi powiedziec czemu nie lubisz ? jest poprostu lepszy do gier.. czlowiek o zdrowym rozsadku wezmie to co jest wydajniejsze w tej samej cenie.. (no moze drozsze sa ;) ) a jesli o ati chodzi to : mysle ze naprawde warto dolozyc do x1900gt, pozbieraj jeszcze ten miesiac, nie pozalujesz ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 cO miesiac moge tak zbierac do lepszej grafiki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) To znaczy gdzie? Przecież to jest dział 'Co kupić'. A on pyta się jaką grafe ma wybrać, więc niewiem o co ci chodzi? <_< A pomyślałeś, że jonathan przeniósł ten temat do "Co kupić?" bo był np. w "Karty graficzne"?? i twój post jest jawnym OT nic nie wnoszącym do dyskusji. Wiem, wiem wredny jestem :lol: Co do pytania to polecam poszukać jakiegoś GF7800GT lub X1800GTO będą wydajniejsze do X800GTO. Edytowane 6 Czerwca 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 A pomyślałeś, że jonathan przeniósł ten temat do "Co kupić?" bo był w "Karty graficzne"?? i twój post jest jawnym OT nic nie wnoszącym do dyskusji. Wiem, wiem wredny jestem :lol: Co do pytania to polecam poszukać jakiegoś GF7800GT lub X1800GTO będą wydajniejsze do X800GTO. Sorry, nie zauważyłem że pisał to Moderator. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Bierz GeForce 7800. Mobo jest z SLI i przy Nvidii wykorzystasz to w przyszłości, a ati cie blokuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja jestem za GF 7800GT lub X1800 GTO od HIS'a, bo bedzie istaniała mozliwosc odblokowania dodatkowych PSów do poziomu XL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajaczek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Padlo na X1800GTO dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...