Skocz do zawartości
zajaczek

Jakie Atiego Do 900zl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

skladam kompa

asus A8N-Sli

3200 venice

2X512 geil 400

Samsung 160jj

I teeaz potrzebuje grafike

Saphire X800GTO mam to w kompie i jestem zadowolony przy takiej samej konfiguracji ale moze jest cos lepszego do 900zl.. zaznaczam ze X800 bedzie przetaktowany i jak juz kupowac grafike za 900 to tez zeby mozna bylo z nia cos zrobic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wolał nvidie :) np 7800 jakiegoś wyrwać tanio. a tak x1800gto.

Szukaj na allegro jak karta na licytacji próbuj kupic poza aukcja czasem mozna trafic jelenia i sprzeda ci taniej używke.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak ze stajni ati to bierz gf7800gt ;)

mozesz mi powiedziec czemu nie lubisz ? jest poprostu lepszy do gier.. czlowiek o zdrowym rozsadku wezmie to co jest wydajniejsze w tej samej cenie.. (no moze drozsze sa ;) )

a jesli o ati chodzi to :

mysle ze naprawde warto dolozyc do x1900gt, pozbieraj jeszcze ten miesiac, nie pozalujesz !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To znaczy gdzie? Przecież to jest dział 'Co kupić'. A on pyta się jaką grafe ma wybrać, więc niewiem o co ci chodzi? <_<

A pomyślałeś, że jonathan przeniósł ten temat do "Co kupić?" bo był np. w "Karty graficzne"?? i twój post jest jawnym OT nic nie wnoszącym do dyskusji.

Wiem, wiem wredny jestem :lol:

Co do pytania to polecam poszukać jakiegoś GF7800GT lub X1800GTO będą wydajniejsze do X800GTO.

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A pomyślałeś, że jonathan przeniósł ten temat do "Co kupić?" bo był w "Karty graficzne"?? i twój post jest jawnym OT nic nie wnoszącym do dyskusji.

Wiem, wiem wredny jestem :lol:

Co do pytania to polecam poszukać jakiegoś GF7800GT lub X1800GTO będą wydajniejsze do X800GTO.

Sorry, nie zauważyłem że pisał to Moderator.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi