Gość evo4 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Przedstawiam wam moją www, jest to forum wielotematyczne ale nie jest konkurencją dla PurePC, zapraszam www.luzforum.go.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Znów kolejne forum... moim zdaniem kiepskie. Mimo to życzę powodzenia. Nic nie wnosisz nowego tym forum. Ewentualnie możesz sobie pogadać z kolegami na nim, bo na razie to 7 osób trzaska posty i nic z tego nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Nic szczególnego, takich for jest mase :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 zwierzają sie u was nastolatki z pierwszych pocałunków? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samm-ur Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 zwierzają sie u was nastolatki z pierwszych pocałunków?... jeżeli tak to ja w to wchodzę :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 zwierzają sie u was nastolatki z pierwszych pocałunków? Wszedłem i widzę, że nie. Szkoda. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 cały czas powstaje jakieś forum żeby pokazać innym że się umie czy co ? Żadne z nich niejest konkretne a luxne forum to na www.o2.pl jest :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Ja mam postawione dwa fora i trzy portale :oops: Jak ktoś chce adres: 127.0.0.1 albo 192.168.0.123 - w zależności czy kabel jest odpięty czy nie. Nie bijcie :oops: (mocno :lol: ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Coś pokręciłes z tymi adresami. Pod 127.0.0.1 mam stronę którą juz prawie skonczylem robic :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Coś pokręciłes z tymi adresami. Pod 127.0.0.1 mam stronę którą juz prawie skonczylem robic :lol:Ty tez <_< :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) A u mnie jak wchodze pod 127.0.0.1 jest: Nie udało się nawiązać połączenia Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem 127.0.0.1. Hmm :> Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Grinch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Pewnie MareCeK wyłaczył komputer :ploom: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Firefox nie może nawiązać połączenia z serwerem 127.0.0.1.sprawdz w operze :plum: Edytowane 7 Czerwca 2006 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 (edytowane) Pewnie MareCeK wyłaczył komputer :ploom: Witaj ponownie; Twoja ostatnia wizyta miała miejsce : Dzisiaj, 00:16 Pewnie problemy macie z DeeNeSami ;] Zresztą, jakby kto pytał jeszcze: Edytowane 8 Czerwca 2006 przez MareCeK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...