Errorx Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam, Wie ktos gdzie mozna w Krakowie kupic jakies w miare dobre weze 8/10? Na razie bylem w OBI i w paru ogrodniczych a tam albo nie ma albo tylko 8/11 :/ a takie nie wchodza mi do zlaczek. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam, Wie ktos gdzie mozna w Krakowie kupic jakies w miare dobre weze 8/10? Na razie bylem w OBI i w paru ogrodniczych a tam albo nie ma albo tylko 8/11 :/ a takie nie wchodza mi do zlaczek. Pozdrawiam nie mogles powiedziec? poslzoby jedna paczka ;) w razie co w sobote przyszla jestem w Krk moge cos zabrac ze soba, jesli chcesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nie mogles powiedziec? poslzoby jedna paczka ;) w razie co w sobote przyszla jestem w Krk moge cos zabrac ze soba, jesli chcesz Dopiero dzis przymierzylem te weze co kupilem do zlaczek :/ Jak nic mi sie nie uda kupic to dam znac. Kiedy wyjezdzasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Dopiero dzis przymierzylem te weze co kupilem do zlaczek :/ Jak nic mi sie nie uda kupic to dam znac. Kiedy wyjezdzasz? poniedzialek wieczor... robie tournee po Polsce... jakby ktos chcial sie spotkac to zapraszam Wawa, Wro & Krk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A Poznan??? ;( Chetnie uscisnalbym Ci dlon! ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 A Poznan??? ;( Chetnie uscisnalbym Ci dlon! ;) nie z ta trasa koncertowa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 nie z ta trasa koncertowa ;) sam :D wpadnij to Gliwic, opłace bilet, opłace spanie ale podpiszesz mi się na lewym pośladku? :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ee co do wezy to nie wiem jak moze nie byc 8/10 w krakowie jak u mnie w zarach (50tys.) sa :) zajrzyj do bricomarche, tam widzialem cellfasty 8/10.. chyba 8/10... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 To ja nie mieszkam w krakowie, byłem tam tylko kilka razy, ale wystarczyło i wiem że śa tam wszystkie supermarkety typu obi/leroymerlin/tesco itp. Do tego chyba jesteś totalnym leniem że nie potrafisz się spytać lub otworzyć książki telefonicznej i znaleźć najbliższu sklep ogrodniczy/hydrauliczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Sam, moze na browca w Wawie? Jakby co ja stawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Sam, moze na browca w Wawie? Jakby co ja stawiam :) spox wieczorkiem sie zgadamy co i jak... od razu mowie ze mam malo czasu cholernie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wegorz91 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 A czy eheim weze mozna gdzies jeszce dostac w krk??bo nie pamietam juz gdzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...