marcinio Opublikowano 3 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2006 Witam mam następujący problem: Posiadam Windows XP SP2, jakiś czas temu byłem zmuszony zainstalować i korzystać z Visual Studio 2005. Po odinstalowaniu tego "czegoś" niestety nie mogę się połączyć z moją drukarką sieciową. (łącze się z nią po http). Przy próbie zainstalowania jej na nowo i wpisaniu adresu, pojawia się komunikat: "windows cannot connect to the printer. Operation could not be completed" . Dodam, że z drukarką i printserwerem jest na 100% wszystko ok; nie instalowałem żadnych uaktualnień systemu ani jakichś dziwnych programów (poza Visualem). Any ideas ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 zainstaluj jako lokalna i zamien port oczywiscie jezeli pingujesz print server, to on odpowiada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinio Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Heh, wstyd się przyznać, ale okazało się, że w systemie jakiś wirus sie zagnieździł,.. usunąłem go i znów śmiga aż miło :) Dzięki Rosolini za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...