neogliwice Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Mam pytanie Kumpel ma C 400 (6x66) na płycie ECS P6VAA Oczywiscie jak wszystkie ECSy nie ma mozliwosci zmiany niczego. Moze jedynie zmienić fsb zworką na 100 Jedyne co am dobre to chłodzeni :) Co by musial pozmieniać w biosie i wogóle żebby kompa dzialal stabilnie przy 100mhz Prosze o pomoc... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Ten procek bardzo zadnko chodzi na wypasionych plytach na FSB 100. A na tym czyms to zapomnij. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Mam pytanie Kumpel ma C 400 (6x66) na płycie ECS P6VAA Jedyne co am dobre to chłodzeni :) Co by musial pozmieniać w biosie i wogóle żebby kompa dzialal stabilnie przy 100mhz poczytaj tu bylo podobne http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php...=165&highlight= po 1 musial by miec szczescie i trafic "dobrego" proca po 2 dobre chlodzenie nie jest gwarancja sukcesu przy tym procku po 3 pewnie nie obeszloby sie bez podnoszenia napiecia po 4 na ASUSie P2B i przejsciowce ASUSa nie udalo mi sie osiagnac stabilnej pracy takiego procka - pomimo zabiegow o ktorych napisalem w przytoczonym linku tak wiec szkoda zachodu - ale mozna poprobowac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 niech kupi AMD ;-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaSTaH Opublikowano 5 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2002 niech kupi AMD ;-)Spoko porada. :) A odnosnie plyt ECS pod AMD to mam zolozonego topica: Jak jest z podkrecaniem ECS + ankieta Zapraszam tam AMDkowcow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...