Arczi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Siemka @ll. Mam 15 lat. Mój problem polega w tym, że nawet jak mam długie włosy (coś około 2cm) to one nie leżą mi na głowie, tylko poprostu stoją i to tak do bani wygląda zwłaszcza z profilu, bo innym ładnie leżą na głowie a mi stoją(czasami nawet sie qmpel ze mnie śmieje, że mam każdy włos w inną stronę.. :mur: )Wiecie może jak temu zaradzić, żeby włosy mi ładnie na głowie leżały, a nie stały cały czas? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 raczej tego nie zmienisz ale mozesz zrobic sobie cos takiego :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Używaj grzebienia ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 http://www.wella.pl/consumer/index.jsp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A są sztywne i tłuste? bo może najwyższa pora je umyć? ;) Raczej włosów nie poprawisz :),możesz je "przyklepywać" żelem,woskiem, zeby pod wpływem cięzaru opadły.. ale nie wiadomo czy to zda rezultat. Ja sam mam tak zwane "krowie liźnięcie" ,ze w jednym miejscu włosy ulożone są ciągle w tą samą strone :] i truno je poprawić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p1Ck3r Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dlugie wlosy 2cm-buahaha, dobre ;) jak masz takie dlugie to z rana glowa pod kran, wytrzyj i sie lajtowo uloza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 zetnij se wlosy to nic nie bedzie stalo ;) ot co Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Siemka @ll. Mam 15 lat. Mój problem polega w tym, że nawet jak mam długie włosy (coś około 2cm) to one nie leżą mi na głowie, tylko poprostu stoją i to tak do bani wygląda zwłaszcza z profilu, bo innym ładnie leżą na głowie a mi stoją(czasami nawet sie qmpel ze mnie śmieje, że mam każdy włos w inną stronę.. :mur: )Wiecie może jak temu zaradzić, żeby włosy mi ładnie na głowie leżały, a nie stały cały czas? Ja też tak mam z włosami jak ty i nie widze w tym nic strasznego :D , a powiem więcej nie którzy mi zazdroszczą :razz: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) ja też mam podobny problem, moje włosy są sztywne strasznie, nie idzie wogóle ułożyc ani nic - shockwaves sobie kup. btw. mam pytanie jak skutecznie pozbyć się raz na zawsze łupieżu? żadne head & shouldersy, timoteie, shaumy nie wchodzą w grę bo to wogóle nic nie daje nawet jak myje włosy co 2 godzinny to jak wyschną łupież dalej jest (w mn. stopniu ale jest, a po tygodniu to wogóle tragedia.) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nightstalker Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 " 2cm - dlugie wlosy " - Buahahahahahha!!!! ^_^ Przypakuj troche i ubieraj się jak Duke - z niego nikt sie nie smieje :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 dlugie wlosy 2cm-buahaha, dobre ;) jak masz takie dlugie to z rana glowa pod kran, wytrzyj i sie lajtowo uloza hehe moja reakcja byla taka sama :P ja mam ze 42cm :P jak myjesz glowe to zakldaj pozniej czapke (braciak tak robil bo po myciu tez mu staly, a tak to sie uklepywaly pod czapa...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 mam pytanie jak skutecznie pozbyć się raz na zawsze łupieżu? Zastrzegłeś że te szaymy, hed'n''szołdersy nie działają. To może Nizoral albo Nizoxin(czy jak to się pisze :wink: ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nizoral właśnie bym kupił ale chciałbym usłyszeć, że komuś to pomogło - nizoral kosztuje coś koło 30 zł (60 ml) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) nizoral ma w sprzedazy saszetki 2 zl chyba, raz umylem i spokoj polecam a mam dlugie wlosy :) tzn tak z 20 cm Edytowane 4 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Miałem podobnie, ale jakoś się to uklepało i już mam spokój :) Też polecam nizoral... ... a tym bardziej codzienne mycie włosów ;) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez JROX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 w aptece kupiłeś? bo koło mnie mają ale tylko w butelce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 no w aptece , zobacz moze w innej aptece, butelki niema sensu kupowac bo sie nie oplaca lepiej saszetke Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nizoral właśnie bym kupił ale chciałbym usłyszeć, że komuś to pomogło - nizoral kosztuje coś koło 30 zł (60 ml) Nawet się nie zastanawiaj i kupuj zobaczysz różnice zaraz po kilku myciach :wink: A te szołdersy to o kant [gluteus maximus] rozbić :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) mi jedno mycie starczylo ale to bylo dwa dni potym jak zobaczylem ze mam lupiez Edytowane 4 Czerwca 2006 przez radeksz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 spróboje najpierw z tą saszetką, a jak coś to się butelke kupi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 nizoral mi bardzo pomogl saszetka kosztuje 4-5zl i myjesz glowe nia raz na 1-2 tyg (juz nie pamietam) jak juz w ogole nie bedziesz mial lupiezu to szołdersem myjesz glowke i masz spokoj :-) btw jak masz bardzo krotkie wlosy to saszetka moze wystarczyc na 2 uzycia :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 lol mi też sie nie układają dlatego zawsze mam najbardziej praktyczną i ekonomiczną fryzurę - obcinam się maszynką na 3 mm całą głowę, a tył i baczki na 1 mm Nienawidze miec żelu i innego świństwa na włosach. Gdybym musiał rano spędzać pół godziny w łazience, żeby sobie włosy ułożyć to na nic by mi nie starczyło czasu i czułbym się jak panienka O_o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale po myciu włosów mam zakładać taką normalną zimową czapke tak? i na ile czasu? :-P :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ja próbowałem kiedyś sunsilk zielony ale nie było rewelacji :mur: spróbuje nizorala jak mówicie może coś wyjdzie z tego B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale po myciu włosów mam zakładać taką normalną zimową czapke tak? i na ile czasu? :-P :-P tak - najlepiej naloz sobie 3 czapki, jedna na druga, sprawdzone :D sam kiedyś tak robiłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 I co rzeczywiście potem nie stały tylko leżały? :) I ile czasu mam je mieć na głowie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 tak leżą, po3maj z 30-40 m Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 OK dzieki bardzo, dzisiaj wyprobuje i dam znac czy działa :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 jak coś to sobie kup ~10 zł shockwaves matowy, włosy wyglądaja normalnie a idealnie się układają. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 też miałem problem z włosami i znalazłem na niego rozwiązanie.... gole sie na 4mm i jest git :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...