pentliczek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) ja od kilku miesięcy też właśnie gole włosy na 4 mm, przez te problemy z łupieżem.. btw. jakich maszynek używacie? :P bo musze nową kupić a u fryzjera 10 zł to sie nie opłaca Edytowane 4 Czerwca 2006 przez pentliczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczecin Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 najlepiej sie golić w szczeciniarce :lol2: :lol2: :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ktore miejsce obstawiacie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 do końca 2006 jeszcze dużo czasu, trudno powiedzieć napewno będzie jeszcze dużo takich tematów :D :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Sprobuje faktycznie z tą czapką, ale jak nie wyjdzie to bede sie krótko golił, bo gram w kosza i długie włosy mi przeszkadzają..:P Bo wtedy mi strasznie gorąco itd... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Luk3 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) włosy sie źle układają ? ogól na pałę masz łpupież ? a widziałeś łysego faceta z łupierzem ???? :mrgreen: Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Luk3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deserted Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Mam to samo z włosami. Czapka to dobry sposób, ale czasami głupio siedzieć w czapce gdy np. ktoś nas odwiedza :D no i później (dłuższe) włosy są naelektryzowane. Spróbuje z tym shockwaves mat. Tylko, który polecacie? :-P http://www.wella.pl/consumer/consumer_prod...atrix/index.jsp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 ja też mam podobny problem, moje włosy są sztywne strasznie, nie idzie wogóle ułożyc ani nic - shockwaves sobie kup. btw. mam pytanie jak skutecznie pozbyć się raz na zawsze łupieżu? żadne head & shouldersy, timoteie, shaumy nie wchodzą w grę bo to wogóle nic nie daje nawet jak myje włosy co 2 godzinny to jak wyschną łupież dalej jest (w mn. stopniu ale jest, a po tygodniu to wogóle tragedia.) Kup nizoral:> Wszyscy go zachwalają;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie go kupic? To lek, wiec w aptece :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 maszynka <5mm i nie ma problemu :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 odnosnie pomysłu z czapkami - nie jedzie potem z głowy ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Kup nizoral:> Wszyscy go zachwalają;] » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « Gdzie go kupic? To lek, wiec w aptece :lol2: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « A jakby inacze i apteka only 3zł za saszetke Ale macie jakąś fobie z tymi stojącymi włosami, mi to wrecz nie przeszkadza :razz: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 odnosnie pomysłu z czapkami - nie jedzie potem z głowy ?? a gdzie ma jechac ? :P a jak ci czapa smierdzi to najpierw umyj czapke a pozniej glowe :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Musze przyznac ze troche sie brechtalem :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ktore miejsce obstawiacie ?Myślę, że podium będzie :D Ledwo z ziemi się pozbierałem, tekst z czapką roxxx :mrgreen: pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...