Vengeance Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 tak sie zastanawiam , i dochodze do wniosku ze mam dosyc tej plyty i bym ja sobie ywmioenil na cos rozsadnego w tej gdzies cenie tzn zostawiam ta plyte jak gdyby w rozlczeniu czyli mysle ze ze 130-150zl dostane i moge do tego dolozy drugie tyle co wg was by bylo najlepsze chodzi mi o podkrecanie i stabilnosc myslalem na Ak32a a moze k7s6a ?tam podobno juz cos sie podkrecic da ? a moze jeszcze cos innego prosze o poropozycje ): bo .... chcial bym cis wycisnac ze swojego proca jeszcze a nowy bede kupowal gdzies za 1-2michy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarK Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 zdecydowanie Ak32a, duzo lepsze niz k7s6a nie warto pakowac sie drugi raz w ten sam shit tzn ECS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 mialem k7s5a i zrobilem tak (bylo to nie caly miesiac temu): Sprzedalem ja za 150zl dolozylem 180zl i kupilem Gigabate ga-7vax i jestem na maxa zadowolony! Przy tej plycie ecs to shit! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jajo Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ehhh sorrki zapomnialem ze jeszcze rodzice dorzucili mi 100zl! :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 a i jeszcze jedno musi mbyc na sdr/ddr ): to hyba tylko ak32a z k7s6a pomylilem sie poprostu sa jeszcze inne dobre plyty sdr/ddr socket 7? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 23 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2003 ja zrobiłem zmiane z s5a na shuttla ak32a i jest git, bardzo stabilna, szybsza troszke, fsb od 100 do 166 co 1 mhz, zmiana zasialania do 2v, ata 100 mi wreszcie dziala, na ecs niechiało, jedyna wada to ze neima dzielnika 1/5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a przy 133 ak32a jaki ma dzielnik? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a i jak to bedzie z bartonami i procami na fsb 166? na tej plytce? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zamienił stryjek siekierkę na kijek :D Jak kupisz coś w tej cenie na bazie KT 266A- zapomnij o Bartonie. Na SIS 735 na magistrali 166 powinien chodzić- jak jesteś desperat, to może i na KT 266A też, ale 41,5 Mhz skutecznie rozwali ci dysk , karty na PCI najprawdopodobniej też. Nie od razu......ale to nieuniknione :P Szukaj czegoś na ew. na KT 333 - na tym nie powinno być problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zamienił stryjek siekierkę na kijek :D Jak kupisz coś w tej cenie na bazie KT 266A- zapomnij o Bartonie. Na SIS 735 na magistrali 166 powinien chodzić- jak jesteś desperat, to może i na KT 266A też, ale 41,5 Mhz skutecznie rozwali ci dysk , karty na PCI najprawdopodobniej też. Nie od razu......ale to nieuniknione :P Szukaj czegoś na ew. na KT 333 - na tym nie powinno być problemów. zauwaz ze jeszcze NIKOMU z ocbenchnie udalo sie wycisnac 166mhz na k7s5a na ZADNYM PROCQ i ze wszystkimi modami!!! takz eniestety na k7s5a o bartonie tez moge zapomniec ): Slayer zauwaz ze nie mam kasy wydac jeszcze na 256ddr ): to co opłaca się czy nie? dysk mam dosc stary ibm jeden 8gb i 3gb i jest dosc odpaorny (tak mi sie wydaje) bo pracowal nawet w pionie i mu nic nie bylo :P prosze odalsze opinie.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a i niech ktos napisze jak to jest (dokladnie) z dzielnikami na tej pltytce kiedys sie jaki wlącza.. itd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Dzielnik 5 włącza się przy 150MHz a 4 przy 124MHz jeśli pytasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zamienił stryjek siekierkę na kijek :D Jak kupisz coś w tej cenie na bazie KT 266A- zapomnij o Bartonie. Na SIS 735 na magistrali 166 powinien chodzić- jak jesteś desperat, to może i na KT 266A też, ale 41,5 Mhz skutecznie rozwali ci dysk , karty na PCI najprawdopodobniej też. Nie od razu......ale to nieuniknione :P Szukaj czegoś na ew. na KT 333 - na tym nie powinno być problemów. zauwaz ze jeszcze NIKOMU z ocbenchnie udalo sie wycisnac 166mhz na k7s5a na ZADNYM PROCQ i ze wszystkimi modami!!! takz eniestety na k7s5a o bartonie tez moge zapomniec ): Slayer zauwaz ze nie mam kasy wydac jeszcze na 256ddr ): to co opłaca się czy nie? dysk mam dosc stary ibm jeden 8gb i 3gb i jest dosc odpaorny (tak mi sie wydaje) bo pracowal nawet w pionie i mu nic nie bylo :P prosze odalsze opinie.. na k7s5a jest blad w układzie pll i nawet Jezus niewycisnie z tej plyty fsb 166 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 grr khunu mowie o ak32a a nie k7s5a :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a i jeszcze pytanko cz ak32d ddr/sdr to tez jest dobra bo w cennikach to ciezko znalesc (a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ups niedoczytalem sorka :P :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a i jeszcze pytanko cz ak32d ddr/sdr to tez jest dobra bo w cennikach to ciezko znalesc (a) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 32D ?? czym sie rozni od 32A ?? 32A ma sdr/ddr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 hmm 32d pisze ze tez ma sdr/ddr ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Rs wjecej nie udalo ci sie wycisnąć? tylko fsb 150? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jestem uzytkownikem shuttle ak32a i jest zajebisciefajny!!!!! mojego antka 1800XP bez problemu poszedl na 2100XP. A co do stabilnosci plyty nie mam zastrzezen.plyta super stabilna!!!!! LEPSZA NIZ TEN ECS NA SISie PONIEWAZ SIS TO GOWNOOOOOOOOOO ZAPAMIETAĆ TO NA ZAWSZE!!!!!! A ten shuttle ak32a jest na via kt266a i jest super wypasny jak za ta cene Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 grzesiu a jak to jest z tym napieciem co ile mozna je regulowac i do ilu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 chyba do:. 2.0v lub 1.95v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 a regulowac co 0.025v Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 no jak (final words) wymieniac czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Jestem uzytkownikem shuttle ak32a i jest zajebisciefajny!!!!! mojego antka 1800XP bez problemu poszedl na 2100XP. A co do stabilnosci plyty nie mam zastrzezen.plyta super stabilna!!!!! LEPSZA NIZ TEN ECS NA SISie PONIEWAZ SIS TO GOWNOOOOOOOOOO ZAPAMIETAĆ TO NA ZAWSZE!!!!!! A ten shuttle ak32a jest na via kt266a i jest super wypasny jak za ta cene grzesiu - bredzisz - ECS to gowno nie chipsety SISa Raczej nikt nie uwierzy w twoja opinie :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 sis w sumie chipset dobry i tani :D bo taki sam na north i south bridge.. i wychodzi taniej.. troche no dobra to co wymieniac to plyte mam wolne 190zl plus to za ecs nie wiem ile mi za niegao dadza tak jak bym wymienial w sklepie i odrazu tam kupowal cos innego ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 sis w sumie chipset dobry i tani :D bo taki sam na north i south bridge.. i wychodzi taniej.. troche no dobra to co wymieniac to plyte mam wolne 190zl plus to za ecs nie wiem ile mi za niegao dadza tak jak bym wymienial w sklepie i odrazu tam kupowal cos innego ...IMHO Teraz nie wymieniaj!!! Niedlugo wyjdzie KT400A z DualDDR to starsze chipsety stanieja. Bedzie mozna w dobrej cenie kupic cos porzdnego pod DDRy. Pamieci tez leca w dol, wiec zbieraj kaske (tak jak ja) i przesiadziemy sie razem za pol roku na EPoXa 8RDA+ :) i DDR 333. NIE ZMIENIAJ jesli masz sprawny sprzet! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Spider moze i masz racje wszystko chodzi cacy tzn nie mialem pecha z ecesem i jest ok tylko ten procek wolny ): i pamieci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2003 Spider moze i masz racje wszystko chodzi cacy tzn nie mialem pecha z ecesem i jest ok tylko ten procek wolny ): i pamieci...Poczekaj troche, a swoja droga masz calkiem dobry wynik w 3DMarku2001SE Ceny poleca w dol, wtedy sie przesiadziemy na DualDDR i bedzie kop Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...