Skocz do zawartości
lookout

Nissan GTR CaseMod

Rekomendowane odpowiedzi

Ożesztywmorde 8O

Update: Na górze strony widnieje taki napis:

"The GTRPC was stolen on the 19th of April, 2002 in a house break-in. Please contact me if you have any information."

Chyba bym się popłakał z żałości jakby mi ktoś takie cudo buchnął.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o <span style="color:red;">[ciach!]</span>a <span style="color:red;">[ciach!]</span>lona <span style="color:red;">[ciach!]</span> ale wypas 8O 8O 8O 8O

heh podobaja mi sie te <span style="color:red;">[ciach!]</span>a

Przydałaby się otwierana maska ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O 8O 8O

Ciekawe ile coś takiego go kosztowało ,pewnie więcej czasu niż kasy ale jakby nie patrzyć to cierpliwość trzeba mieć.

Swoją drogą ciekawe co było podstawą do tej obudowy jakiś model? Czy to wogóle można kupić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

8O  8O  8O 

Ciekawe ile coś takiego go kosztowało ,pewnie więcej czasu niż kasy ale jakby nie patrzyć to cierpliwość trzeba mieć.

Swoją drogą ciekawe co było podstawą do tej obudowy jakiś model? Czy to wogóle można kupić?

Na moje to są gotowe obudowy do modeli RC identycznie wyglądają tylko amortyzatory i podstawka pod mały silniczek spalinowy jest wyciachana. Kupuje się coś takiego za ok 750 d0 1500 zł (rozmiar kolor i wszystko sięzgadza jestem prawie pewien ze to to.. ) potem reszte RC za kolejne 750 zł i paredziesiąt innych części i oczywiście silnik . Jednym słowem dorga zabawka ale żeby to na kompa wykożystać :? Po kupieniu takie zestawu (na zamówienie w większych sklepach modelarskich ) to wcale nie było by takie czasochłonne tam kompa upchnąć . A jeżeli sam się o coś takiego pokusił to wybrał bym karoserię (plexoserię ) od Big Foota :twisted: albo czegoś bardzo podobnego do Jeep'ow z 3d marka pomalować na czerwono :lol: I jak by wszystko dać po Blutufa :wink: (tylko nie wiem jak wideo ) to moglo by jeździć :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi