Leszkon Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Co będzie lepsze w cenie do max 680,- Corsair Value Select 2x1GB 400MHz -> 679,- 2x Kingston 1024MB -> 315,- = -> 630,- (50 zł w kieszeni), czyli czy warto dopłacać?? Do tych dwóch sklepów mam dosyć blisko wiec one wchodzą w rachubę :) THX Edit: Dzięki za szybką odpowiedź :) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Leszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 wes kingosty na uccc , jak masz blisko to podejdz i wybierz takowe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja też mam te kingstony niezłe zabawki :) na razie ich nie kręciłem ale są letnie timigi z 3.0-3-3-8 @ 2.5-3-3-7 bez zająknięcia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leszkon Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Jeszcze raz dzięki, ale powiedzcie mi jeszcze po czym poznać te kostki na uccc jakieś wytłoczenia czy cos?? czy softwarowo?? Edit: Dobra pogrzebałem i juz wiem :D po prostu chciałem sie upewnić przed jutrzejszym polowaniem ;) Edytowane 4 Czerwca 2006 przez Leszkon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...