HUD Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam. Potrzebuje nowego zasilacza do mojego kompa(sig). Proc napewno bedzie kręcony karta też. Zależy mi przede wszystkim na ciszy na jakości troche mniej ale też chcę aby ten zasilacz troszke pochodził i niczego nie zjarał... Z góry dzięki za odpowiedzi.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Seasonic S12 380W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Dzięki za odpowiedź kupie ten zasilacz tylko doradźcie mi co do wysyłki ;]. CZy opłaca sie brać kuriera GLS dopłacając 18.50 czy może pocztą polska na ich koszt (pobraniebym wziął) ? Z góy THX ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A gdzie bierzesz ? TUTAJ za GLS'a płacisz taniej niż za PP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 A gdzie kupujesz? Imho poczta polska wystarczy. Porównaj sklepy, może tam gdzie mają wyższą cenę, mają taniej wysyłkę... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Miałem kupić na allegro, ale teraz zdecydowałem sie chyba na Zenfista. Dobra cena bezproblemowa gwarancja i zaufany sprzedwca ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Polecam Zenfista, ostatnio kupowałem tam obudowę Anteca i wszystko było ekspresowo. Pieniądze wpłaciłem w poniedziałek wieczorem, a paczka przyszła GLS'em w środę rano. Co ciekawe za przesyłkę zapłaciłem tylko 9zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja niecały tydzień temu kupiłem tagana 430 u22 u zenfista. bardzo fajnie i profesionalnie było :] za przesyłkę GLSem zapłaciłem 9zł, a za pocztę zapłaciłbym bodajże 11. pewnie jakąś umowe z nimi mają czy coś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zasiłka zamówiona u Zenfista ;] DZięki za wszystkie rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...