piecykpp Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam, Mam tą płytkę (abit av8), kupiłem geil ultra platinium cl 2-3-3-6 . Przy ustawieniach auto czyli 400mhz po kilkunastu minutach wyskakuje niebieski ekran i zwis. Przy 333mhz już nie ? dobrze chodzi. Co może być przyczyną tych zwisów ? czy ktoś może mi podać standardowe alphy do tych pamieci, wydaje mi sie że ta płyta wymusza na auto za ostre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gallp Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Siemka spróbój podnieść trochę napięcie na ramki może płyta nie trzyma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Ta płytka tylko ma 2,8 max czyli lipa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...