Lateral Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Są zainteresowani liczeniem UD dla teamu PurePC.pl? Założyłem team i zapraszam zainteresowanych: http://www.grid.org/services/teams/team.ht...8D-C81E72AA4873 ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 a moze dolaczysz sie do liczenia SETI :) wiecej nas liczy seti niz UD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 wlasnie wlasnie ajt ajt :D Niemiec ile masz Mhz na tym pentaku? podkreciles go co nieco? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 teraz mam jakies nedzne 3,3 bo mamy lato a wc na glebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ale SETI to jakaś sztuka dla sztuki, mało pożyteczna sprawa :D raczej nic z tego nie wyniknie i wymiernych korzyści nie ma. ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 A czy będę mógł zabrać punkty z poprzedniego team'u czy zaczynam od zera :?: Wiem, że gdzieś było mówione, ale nie chce mi się szukać :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chodzi Ci o seti? To Twoje punkty jako indywidualne masz dalej.. ale nie licza sie one w nowym teamie.. niestety tak zrobili.... punkty ktore zarobiles w tamtym Teamie zostana dla niego a jak przejdziesz do nas to na liscie masz swoje kredyty ale nie licza sie do total'u w nowym Teamie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Chodziło mi o UD :wink: W takim razie pozostanę razej w starym teamie z dorobkiem 1.377.229 punktów w UD. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 16 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2006 Jak znajdziemy ufoludkow, wto oni beda mieli lekarstwo na raka i wiele innych tym podobnych wiec co warrto bardziej ??] ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...