Kosa_0304 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy ten mp3 jest godny zakupu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Nie ten dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 Przepraszam, ale nie wiedziałem gdzie ten temat załozyć. Proszę cię o przeniesienie go do odpowiedniego działu. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Odpowie mi ktoś na te pytanie>?Ważne to ma być prezent dla kuzyna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarkazz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Za taką cenę jest dylemat - albo coś niefirmowego z 1GB, albo porządny z 512mb... twoje decyzja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Za taką cenę jest dylemat - albo coś niefirmowego z 1GB, albo porządny z 512mb... twoje decyzja.wiem wiem ale szkoda mieć tylko 512 jak można mieć taniej 1gb. Niech się jeszcze ktoś wypowie> Najlepiej uzytkowniyc którzy takie cudeńko posiadają Moga być inne propozycje(cena:200zł) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Moja kobitka posiada Ergotech'a - z ta roznica, iz ma on wbudowane tylko 256mb pamieci. Playerek jak playerek - dziala, gra calkiem calkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam, chciałbym się dowiedzieć czy ten mp3 jest godny zakupu.Nie Za 199zł masz już (w MM) nieporównywalnie lepszego SanDiska Sanse e130 z wbudowaną pamięcią 512mb i dodatkowym slotem na karty SD do 2GB! Czyli mamy 2,5GB B) http://www.sandisk.cyfrowe.pl/mp3_players/sandisk_sensae100.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 514 zl i mamy 2,5gb.. Jednak tworca tematu ograniczyl cene do 200zl. Jesli bedzie chcial miec chociaz 1gb bedzie musial zaplacic 294 zl.. ale decyzje musi podjac on sam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shog Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 514 zl i mamy 2,5gb.. Jednak tworca tematu ograniczyl cene do 200zl. Jesli bedzie chcial miec chociaz 1gb bedzie musial zaplacic 294 zl..Ekhm LOL :lol: Skąd takie obliczenia? 199zł - ma wbudowane 512MB 244zł - ma już 1GB (512+512) 2168190[/snapback] ale decyzje musi podjac on sam. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ekhm LOL :lol: Skąd takie obliczenia? bralem ceny pamieci ze strony Sandiska Dodatkowe zalety: - radio z pojemnością 20 stacji - SRS WOW + Equalizer - duża możliwość regulacji dźwięku - gra bardzo głośno! - jakość dżwięku pozostawia MuVo TX SE daleko w tyle (o NoName typu "Ergotech" już nie wspomnę) - gra do 17h na bateri AAA! - pamięć jest wykrywana przez system jako dwa wymienne dyski: wbudowane 512mb i opcjonalnie max 2048mb na karcie - czyta tagi, dzięki czemu mamy mnóstwo opcji według których możemy segregować muzykę na playerze: albumy, wykonawcy, utwory, gatunki, rok, nowa muzyka-opcja powiązana z zegarem dzięki czemu rozpoznaje ostatnio dodaną muzykę jako nową (dodaną w ostatnim dniu, tygodniu lub miesiącu), spoken word - możliwość ustawienia listy do 30 ulubionych tytułów! - gadżety typu stoper i zegar z datą Reasumujac - faktycznie fajny playerek pod warunkiem, iz nabywcy nie przeszkadzaja jego gabaryty i wyglad. btw. zaloze sie, ze na oczy nie widziales tego Ergotecha a porownujesz o jakosci dzwieku :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 W tej cenie to tylko wyżej wymieniony Sandisk, ewentualnie Samsung YP-U1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Tylko SanDisk!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 SanDisc. Przecież można go w przysłoście BARDZO rozbudować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa_0304 Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 Juz mam:) Wziełem kuzynowi sandiska:) i jest bardzo zadowolony , dziękuje wszystkim za pomoc:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 12 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2006 też od niedawna jestem posiadaczem sandiska e130 w niedalekiej przyszłosci dokupie sobie z 512 mb (styknie mi spokojnie a i na piwko zostanie wiecej funduszy ) co do samgo odtwarzacza nie mam żadnych uwag gra długo i zajebiscie głosno ;] , jedynie brak polskiego menu w defaulcie ale interfejs jest tak banalny że wogule to nie razi. słuchawecki jak dlamnie spokojnie daja rade długoś kabla " w samraz" opaska w zestawie jedynie razi mie "kieszonka" przenośna zrobiona jest z takiego samego przeźroczystego materiału jak condom do tela (nie wyglada to zbyt trwale. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...