Skocz do zawartości
Szymon

AIRGA 1700xp+ yyy????

Rekomendowane odpowiedzi

odeslalem gosciowi procek na gwarancji, juz kiedys o tym pisalem. Spalil mi sie po wlozeniu na ASUSA a7v na szczescie gosc wyminiel, z tym ze wyslalem AIUGA a dostalem zupelnie co innego :-). Ciesze sie ze w ogole cos dostalem, no i szukam o tym ale mowilo sie o 2200 xp, 2400xp ale nie o 1700!!!

wyglada to tak.

AXDA1700DLT3C 9277018260123

AIRGA 0250TPAW

Czy on tez ma odblokowany mznoinik? co to w ogole?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nikt nic nie wie? :-(

no tu raczej mało ktoś coś wie chociaż seriws Tweak.pl ostatnimi czasy (uhh już chyba pare miesięcy) zmienił profil z seriwsu na forum... (bo nawet newsy piszą forumowicze). Ale do żeczy Jest to również A0 steeping ale moim zdaniem raczej mnożnik będzie miał zablokowany czemu?. Seria RIRGA produkują na niej pierwsze 2000+ Tbred ma zablokowany mnożnik tak więc AIRGA to pewno odmiana dla niszczyhc modeli tak jak JIUHB dla niższych i AIUHB dla wyższych. Moim zdaniem mnożnik jest zablokowany chcoaż nie jestem w 100% pewnien...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cholera :-/ i nie wiem co teraz. jestem w [gluteus maximus] :-). A jezeli te same mostki mam polaczone i poprzecinane co na aIUGA to mzoznik jest odblokowany? kurde nie chcialem wlasnie ingerowac w sam proc ;-( a poki co nie mam tego jak sprawdzic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...