misobol Opublikowano 4 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2006 (edytowane) Witam Obecnie uzywam monitora Nec FE991SB z ktorego jestem bardzo zadowolony, daje rade w grach i przy filmach. Niestety ten sprzet jest za malo mobilny. Zdecydowalem sie wiec na zakup monitora LCD. Tu mam swoja prosbe, co byscie mi polecili z 19" lub 21". Generalnie nie mam jakigos limitu cenowego i mysle ze do 2k moge wydac. Interesuje mnie jak najlepsza jakosc obrazu, duze konty i w miare znosny czas reakcji matrycy. Poniewaz jestem w UK prawodopodobnie bede kupowal z tej strony: www.komplett.co.uk czy sa tam jakies ciekawe LCDki waszym zdaniem ? Pozdrawiam. Edytowane 4 Czerwca 2006 przez misobol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Tutaj uzyszkasz sporo informacji LINK, bardzo popularny i majacy dobra opinie Fujitsu-Siemens P19-2, okolo 1,7k TEST oraz ten Eizo FlexScan S1910, drozszy ok 2,3k INFO, oba 19'' Edytowane 5 Czerwca 2006 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gmfriend Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Poniewaz jestem w UK prawodopodobnie bede kupowal z tej strony: www.komplett.co.uk czy sa tam jakies ciekawe LCDki waszym zdaniem ? Pozdrawiam. zapytaj tu: http://forums.overclockers.co.uk/forumdisplay.php?f=85 z monitorów większych niz 19" to raczej tylko panoramiczne np nec 20Wgx2 samsung 215TW i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Może na tego Ci wystarczy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 ja tez polecam Fujitsu-Siemens P19-2 sam sie bałem przesiadki z CRT na LCD, ale naprawde z tym monitorkiem nie ma czego się obawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halfi Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 tak jak kolega wyzej polecam http://www.komplett.co.uk/k/ki.asp?sku=319694 czyli samsuna 21' cali panorama, smuzenia nie zobaczysz, chyba ze jestes maniakiem q3 i naprawde szybkich razgrywek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...