slasher Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) Mam takie samo zdanie jak wielu wyżej wymienionych. Blogi moga być, pod warunkiem że są na poziomie Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez slasher Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Bez czytania tego wyżej przypomne tylko, ze dzienniki (np. pokładowe) prowadziło wielu kapitanów statków, podróżników i przede wszystkim Leonardo Da Vinci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2006 (edytowane) A ja powiem, że mimo wszystko słowo blog zawsze będzie mi się kojarzyć z "rużoffymi goopimi dzieFFczynkami", albo np. sądząc po moich koleżankach w wieku ok. 16-17-stu lat, z udawaniem, że jest się kimś wybitnie mądrym, niesamowitym, o głębokiej osobowości, z wspaniałymi przeżyciami, którymi warto się dzielić i które wszystkich interesują. Podsumowując: Jak słyszę blog, to robi mi się niedobrze. :| BTW. Zaznaczam, że nie czytałem, żednych blogów, które byłyby ciekawe, z jakimś mądrym przesłaniem, tudzież byłyby "na poziomie". Oprócz tego muszę przyznać, że za zwyczaj nawet nie próbuję być obiektywn. Kieruje się stereotypami i rzadko dociera do mnie, że mogą być wyjątki od tej reguły. ;-) Edytowane 15 Sierpnia 2006 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 (edytowane) Imię : Dariusz Ksywki : Dj. Dariusz/ Dj. Darko Lubię : Opalone klaty i mój umięśniony brzuszek :] Ulubiony kolor : różowy Kocham : przyrodę... ah, na łonie natury czuję się jak ryba w wodzie W wolnym czasie : szaleję na imrezach Myślę o sobie : że jestem przystojna :ploom: :ploom: :ploom: A to co mysle o blogach (27): :plum: :kijem: Edytowane 16 Sierpnia 2006 przez MaSell Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Taki graficzny na przykład: http://www.gadugadu.blog.pl/ - rewelacja.Popieram - siedziałem wczoraj do 2 w nocy, bo czytałem. Kilka razy popłakałem się ze śmiechu. Niektóre stwiedzenia i wnioski są niesamowite. A co do tego Dareczka, to gość jest... zdecydowniae inny od nas (na pewno od większości). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Twórców "blogasków" powinno się odcinać od netu, aż zmądrzeją. Wiadomo, internet ma praktycznie nieskończone zasoby, ale to nie zmienia faktu że takie blogi go zaśmiecają utrudniając dostęp do INFORMACJI, a szybki dostęp do informacji to przecież główna zaleta internetu. Żaden z tych blogasków nie przekazuje treści które mogą się komuś przydać, bo co kogo obchodzi czy matka Martusi12 z Bytomia nakryła córkę palącą jointa czy też nie. Są jednak blogi bardziej wartościowe, te które zawierają jakieś konkretne informacje, porady, ciekawostki (np. ten blog mieszkańca Bagdadu, który opisywał jak czołgi USA wjeżdżały mu na miasto z jego perspektywy :wink: ), lub są po prostu dobrze napisanym pamiętnikiem jakiegoś twórcy (muzyka, artysty, programisty itd), który ma coś ciekawego do przekazania światu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2006 są też takie jak np. http://zona-mnie-opierniczyla.blog.pl/ :lol: polecam, nie każdy blog to szit ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 (edytowane) Takie blogi też są dobre www.kominek.blox.pl ;). Podał go ktoś w temacie o kobietach i tak sobie czasami wchodzę na ten blog :) Edytowane 17 Sierpnia 2006 przez Cebix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mike Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Właśnie czytam http://www.gadugadu.blog.pl/ i muszę przyznać, że jest niezł y polew przy tym. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUREXomania Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2006 mialem kiedys bloga ale wypisywalem tam takie bzdury ze hej ogolnie pomysl jest dobry ale tylko jezelichodzi o te blogi ktore niosa ze soba jakas wartosc fajnie jest wiedziec co mysla inni oswieceni i intelgentni ludzie itp jestem ZA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Mój blogaseq nie jest różoffy niestety i z założenia miał być devblogiem ;] http://sid.iglu.cz/ Ale i tak moim n1 jest darko nadal ;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...