AdAm_00 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Otóż sprawa wygląda tak...kupiłem nową kartę dźwiękową SB Live 24BIT. Wkładam do slotu PCI...włączam komputer i wyskakują mi blędy POST: 25 Early PCI Initialization: -Enumerate PCI bus number. -Assign memory & I/O resource -Search for a valid VGA device & VGA BIOS, and put it into C000:0 8B 1.Invoke all ISA adapter ROM's 2.Invoke all PCI ROMs (except VGA) Prosze o wszelkie sugestie...wszystko sprawdze. Słyszałem coś o problemach SB z płytami głównymi ABIT'a...co o tym sądzicie? Wszystko mam tak jak w sygnaturce. Jeśli chcecie więce się dowiedzieć...zapytajcie. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Sproboj wylaczyc zintegrowana karte dzwiekowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Sproboj wylaczyc zintegrowana karte dzwiekowa.Ja nie mam zintegrowanej dźwiękówki....jest to AUDIOMAX dołączany do płyt abita. Jest to karta dźwiękowa oparta na chipie realteka. Jakieś inne uwagi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobo90 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Probowales karte przelozyc w inny slot PCI? // sry za blad z karta zintegrowana Edytowane 5 Czerwca 2006 przez d0b0c0p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdAm_00 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 V1rU$® na tweaku mówi że jak wsadze na 3 slot PCI będzie po kłopocie...zobaczymy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...