koti Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Mam w komputerze porty USB na 1.1 co ostatnio strasznie mnie wnerwia , bo kupiłem sobie adapter ide-usb i każdy film zrzuca się trochę długo ;) Moje pytanie jest następujące: Czy muszę kupić USB 2.0 na PCI , czy wystarczy zwykły śledź podpinany pod płytę główną ? Może i głupie pytanie , ale ja nie wiem czy jest to wina płyty , czy samego modułu do którego podpinam wszystko. Dzięki za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Musisz kupic karte na PCI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mociak Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Na mojej płycie wbudowane są gniazda USB1.1 a na śledziu jest 2.0. Nie wiem jak jest z Twoją mobo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...