gremlin@@@ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 Witam! Mam pytanie: jak wyłączyć ten durny dymek i czerwoną ikonke koło zegrara przypominającą o włączeniu aktualizacji automatycznych (nie chce ich mieć włąćzonych - nie pytajcie dlaczego :rolleyes: ). Prosiłbym o jakiś prosty opis :-) I mam jeszcze jedno pytanko czy taki Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated May 2006 będzie po polsku (tzn. chodzi mi czy system ma tylko jeden język czy po zainstalowaniu można sobie wybrać dowolny?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Security Center] "AntiVirusDisableNotify"=dword:00000001 (info o braki antywirusa) "FirewallDisableNotify"=dword:00000001 (info o wyłączeniu ogniomórka) "UpdatesDisableNotify"=dword:00000001 (info o wyłączeniu auto aktualizacji) ale lepiej zrobić to: sc config wscsvc start= disabled Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gremlin@@@ Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) Ale co mam to wpisać normalnie w wierszu poleceń? I ponawiam poprzednie pytanie: każdy windows xp jest po polsku czy nie ? :D Edytowane 5 Czerwca 2006 przez gremlin@@@ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 (edytowane) na płycie instalacyjnej znajduje się tylko jedna wersja językowa systemu, może to być polska ale nie musi, uruchom program setup.exe (jest w głównym katalogu płyty) i sprawdź w jakim języku będą teksty w oknie programu pierwsze to wpisy w rejestrze można je dodać przy pomocy programu regedit, drugi to polecenie konsoli: Srat > Uruchom > cmd Edytowane 5 Czerwca 2006 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PC_Speaker Opublikowano 5 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2006 lol ... ludzie spokojnie a nie łatwiej przez panel sterowania centrum zabezpieczeń zmień ustawienia powiadomień/sposób powiadamiania ?? po kiego od razu uczyć programować ?? :D Menu Start rządzi :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...