Ryban Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Sprowadza mnie jedno pytanie. Mianowicie czy mając płyte ECS K7VTA3 3.1, GF2 mx, Athlon XP 1700 ++, K sieciowa, K dzwiek 128 PCI , wystarczy mi zasilacz o mocy 250 W , czy musze zmienić na 300 W. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 ECS wymaga dobrych zasilek , przyklad na MSI zasilka zasuwala po przeniesieniu wszystkiego na ECSa( dyski , proc , grafa ) , non stop zwiechy. Jezeli chodzi o ciebie to mysle ze jezeli masz dobra zasilke 250 ( ale naprawde dobra, to moze styknac ) , ale ja na wszelki wypadek polecam kupic 300 wat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Jesli myslisz o stabilnej pracy to minimum 20A na 3.3V (i to w miare realne 20, a nie "papierowe") - kiedys bedziesz chcial zmienic grafike i wtedy mozesz spodziewac sie problemow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...