florek41 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Witam Mam zamiar kupić dysk twardy, i tu jest problem :-|, bo niewiem jaki. Musi być cichy, i najlepiej na SATA, pojemność powyżej 80 Gb, cena do około 200-220 zł. Jeśli możecie to podajcie jakieś linki. Z góry dzięki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Polece: Seagate ST3160812AS, jest na sataII, 160gb i jeden talerz. Mam, cichy i szybki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Polece: Seagate ST3160812AS, jest na sataII, 160gb i jeden talerz. Mam, cichy i szybki :)No jest spoko tylko niemam tyle kasy :cry:, bo on kosztuje około 260zł, a dysk jest mi potrzebny na już. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacekN8 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Ja mam Samsunga HD080HJ i jest super. Na Sata2, kosztuje 170-180zł. Później kupisz drugiego i uruchomisz w trybie raid0 i jest git. Jeżeli zależy ci na ciszy to ja bym brał Hitachi - następny dysk jaki kupie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
florek41 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) Ja mam Samsunga HD080HJ i jest super. Na Sata2, kosztuje 170-180zł. Później kupisz drugiego i uruchomisz w trybie raid0 i jest git. Jeżeli zależy ci na ciszy to ja bym brał Hitachi - następny dysk jaki kupie.O coś takiego mi chodziło :D Raczej go wezme, chyba że ktoś wymyśli coś lepszego. EDIT: Nikt nic nie wymyślił wiec kupiłem tego samsunga, w piątek powinien byc u mnie wiec zobaczymy Dzięki i pozdro :) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez florek41 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja super 80gb a Grzechu ci proponował 160gb jak dla mnie rewelacyjny zakup... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...