arfis Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Mam troche lipne pytanie. Co zrobic, aby kabel od sluchawek nie skrecal sie ? Bo juz przeciera sie oslonka od tego skrecania :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pluszek Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Odkrecic go...... :D to chyba jedyne wyjscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 naprostrze rozwiazania sa najtrudniejsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Może spróbuj go przykleić do patyka - wtedy się nigdy nawet nie skręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`fdl` Opublikowano 6 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2006 Też miałem ten problem ;) Ja akurat swój skróćiłem. Na co 3 metry kabla jeśli wystarczy metr? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...