piotrek Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 skąd mam wiedzieć czy moją gf2mx się przegrzewa i czy od razu sie spali czy bedzie to robil powoli czy moze po prostu najpierw zacznie sie psuć grafika a moze jakis dymek z obudowy :) czy po prostu sie stopi razem z plyta glowna :) i ile da sie z czegos takiego wyciagnac (no name ) i jak zamontowac wentylatorek i radiatory na pamieci :) ewentualnie czy jezeli wezmę na 200 i 190 to zauważę duza roznice a i ile moze wytrzymac taki jakis zwykaly ram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 byly juz dziesiatki identycznych postoow, wpisz w wyszukiwarce na forum mx, lub mx 400 i znajdziesz rdzen 230-240 pamiatki, zaleza od firmy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 26 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2002 Jesli chodzi o mx, to mam akurat OEM, pamiatki mam 6ns, jesli chodzi o przegrzewanie, to dokupilem do niej wentyl (global win) i radiatorki (tez global win) wszystko z 4max.Efekty ... masz na dole napisane.. Acha stabilnie tez jest na rdzeniu 215 a nawet 220 a pamieci na 210-15ale wtedy pojawiaja sie artefakty po dluszczej grze. Jakby lepeij schlodzic to bylazilo. Jesli chodzi o spalanie to bez obaw, nie zjara ci sie, najwyzej zawiesi kompa, albo artefakty bedziesz mial Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...