cFANiaKoZz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam serdecznie ;] Nosze sie z zamiarem kupna płyty głównej pod mojego semprona 2800+ i tu pytanie, jaka płyta główna bedzie najlepsza (oczywiście w przyzwoitej cenie) do tego procka, aby mozna go było spokojnie kręcić, oraz czy istnieje płyta główna z zintegrowaną k. graficzną która będzie sie sprawować lepiej niż gf 5200 ultimate ;] oczywiście płyta pod AGp co do zasilacza to chyba kupie fortrona z allegro, ale tu tez sprawa jeszcze otwarta pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Nosze sie z zamiarem kupna płyty głównej pod mojego semprona 2800+ i tu pytanie, jaka płyta główna bedzie najlepsza (oczywiście w przyzwoitej cenie) do tego procka, aby mozna go było spokojnie kręcić, oraz czy istnieje płyta główna z zintegrowaną k. graficzną która będzie sie sprawować lepiej niż gf 5200 ultimate ;] oczywiście płyta pod AGpnajlepsza plyta bedzie DFI Lanparty NF3.. jednak czy jej cena jest przyzwoita to sam musisz sobie odpowiedziec ;) tansza opcja jest np Gigabyte K8NS, tylko koniecznie rev.1.0 lub 1.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cFANiaKoZz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 no dfi to raczej mnie nie stać ;] a zasilacz moze byc taki http://www.allegro.pl/item108645534_fortro...hy_wroclaw.html ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lexi16 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 no dfi to raczej mnie nie stać ;] a zasilacz moze byc taki http://www.allegro.pl/item108645534_fortro...hy_wroclaw.html ? No ja bym nie brał fortrona ;] choć to "dobry" zasilacz za niewielkie pieniaze. Co do płyty to polecam Epoxa 8KDA3I,sam mam i zrobiłem na nim HTT 325 a z innych to tego GA k8ns rev 1.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 co do epoxa super plyta ! bierz ja w ciemno jak nie masz kasy na dfi.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cFANiaKoZz Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 to ten ? http://www.agito.pl/index.php?pid=12815 i czy w tym sklepie opłaca sie kupować ;] i czy z tego sklepu mozna polecic jakis zasilacz, skoro fortrona sie nie opłaca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heryf Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) tak ten, ja osobiscie posiadam rev. 3.2 ( http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=158-13 ) nie wiem jaka tam sprzedaja Edytowane 7 Czerwca 2006 przez heryf Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lexi16 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 http://www.agito.pl/product/20937 najwyższa półka to to nie jest ale może być, jakby co to kup za 50zł wiecej Huntkeya 350W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) No ja bym nie brał fortrona ;] choć to "dobry" zasilacz za niewielkie pieniaze.Jakiś konkretny powód dlaczego nie Fortron? Znajomy ma konfig semp 64 2800+ , gb k8ns + reszta du*ereli i spokojnie taki zasilacz daje rade, powiem nawet, że się marnuje.. ;) Edytowane 7 Czerwca 2006 przez andrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 dokladnie... te fortrony ciagna A64 3000+ @ 2600MHz i wiecej do tego 7600gt i dyski... nie wiem czemu ma nie uciagnac konfigu na sempie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 cFANiaKoZz jesli bylbys zainteresowany to akurat mam Gigabyte K8NS na sprzedaz, rev. 1.0. max HTT 354 - daje rade ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cFANiaKoZz Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehe thx ale jakoś wole kupić ze sklepu ;] wybrałem epoxa ;] właśnie ide zamawiać, zasilacz juz jakis mam, razem z obudową colorsit siakiś niby 480W, mysle ze narazie da sobie rade a jakby co to kupie tego fortrona ;] thx za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomos Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 hehe thx ale jakoś wole kupić ze sklepu ;] wybrałem epoxa ;]no ok, jesli tak zalezy Ci na nowce.. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 tylko zebys za szybko nie musial odsylac sprzetu do serwisu jak te 480wat padna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rafifeo Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 wiesz, myslec to se mozesz ;P potem na zmiane moze byc za pozno i sobie mozesz wyrzucic komputer ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...