Piotr77 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam, Możecie mi podpowiedzieć jaką obudową powinienem kupić aby jak najbardziej uprościć proces backupu na zewnętrzny dysk? Mam akurat wolne 2 dyski (2,5" i 3,5") i poszukuję obudowy z przyciskiem realizującym funkcję backup. Przede wszystkim zależy mi na dobrym oprogramowaniu z możliwością wskazania wielu plików z kilku różnych katalogów i możliwością zdefiniowania że np. katalog x ma być zgrywany całościowo a katalog y przyrostowo. Znalazłem jakieś przykłady takich obudów (np. 2,5 Welland one-touch-button backup lub 3,5" Zynet Polar Backup Plus). ale niestety w ich opisach nie ma ani słowa o funkcjonalności oprogramowania. Bardziej skłaniam się do wykorzystania dysku 2,5" ale jeśli podpowiecie coś ciekawego na 3,5" to też rozważę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Żadnych pomysłów? Nikt nie miał doczynienia z takim sprzętem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiMR Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Żadnych pomysłów? Nikt nie miał doczynienia z takim sprzętem?Daj im trochę czasu. Ktoś wkoncu napisze. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 hmm osoby zazwyczaj tutaj nie znaja tak niekonwecjonalnych metod moze sie zapyytasz w dziale o dyskach czy maja tam jakies pomysly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr77 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 hmm osoby zazwyczaj tutaj nie znaja tak niekonwecjonalnych metod moze sie zapyytasz w dziale o dyskach czy maja tam jakies pomysly. Niestety jakiś nadambitny admin przeniósł ten wątek z działu o dyskach. Dzięki stary za niedźwiedzią przysługę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...