pulos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Witam. Mam Acera Travelmate 4061 NLMI 1.60GHz, 256MB Jaki ram do niego podejdzie? Interesuje mnie kosc 1GB, znalazlem kilka ofert wysylkowych tutaj: http://sklep.benchmark.pl/katalog_3294.html ale nie wiem ktora sie najlepiej spisze. Z gory thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Kazda kosc DDR2 533 CL4 bedzie u ciebie dobrze chodzic. Najlepiej przetestowac kosci na miejscu, ja tak zrobilem i znalazlem 533 ktore stabilnie chodza na 667, w przypadku naszych prockow daje to wzrost z 1.6 na 2GHz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pulos Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 Dzieki. Nad kreceniem proca sie jeszcze nie zastanawialem;) Jak temperaturki i wydajnosc po przetakowaniu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinki Opublikowano 7 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2006 (edytowane) Czas w Super Pi 0h 07m 13s wiec 2 minuty szybciej niz u ciebie, po podkreceniu dodatkowo grafiki skok w 3DMarku z 16 000 na 19 800 a temperatura podczas grania wynosi okolo 55 stopni. Edytowane 7 Czerwca 2006 przez Pinki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 Odkopie temat: czym krecic tego Acera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2006 setfsb? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...