CeglA Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Aktualne napiecie na procku,ktore pokazuje plyta jest zawsze o 0.4 wyzsze od tego ,ktore ustawie w biosie,nie ma znaczenia czy bedzie to default ,czy inne... .Sytuacja wyglada identycznie na dwoch roznych zasilaczach. Do wczoraj uzywalem Rubikona 300W,ktory wlasnie padl ,teraz jade na Hunt Key tez 300W. Z tego co pamietam(nie jestem w 100% pewien) , na poprzedniej plycie wskazania byly zgodne z ustawieniami. Gdzie moze tkwic problem? Plyta glowna-bledne wskazania ,zasilka...? System jest w 100% stabilny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 no to pewnie wina plyty glownej :) ale z tego ci bylo na dzikimpodkrecaniu w recenzji Ep-8RDA+ !! to jest bardzo silne trezymanie napiecia :) a widocznie w tej wersji bez plusa nie :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRo Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 Mi tez plyta zawyza napiecia o 0.04V(nie 0.4) i sie ciesze przynajmniej mam max 1.89V. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 24 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2003 U mnie pokazuje w speedfanie, ze napiecie mam 0 0.01V nizsze niz mam ustawione - nie jest zle. Codegen 400W :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...