Skocz do zawartości
rxg

A 64 @ 2600 1.45

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w temacie ile można zawołać za A 64 3200 @ 2600 na 1.45 box na gwar jeszcze 18 miesięcy. Dodam, że tak chodzi w pełni stabilnie

550zł max około 600zł ;)

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

550zł max około 600zł ;)

Przesadziłeś z tą ceną. Selekty A 64 3000+Box @2500 MHz z 3-letnią gwarancją kosztują na Allegro 450 zł. Edytowane przez Stanko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przesadziłeś z tą ceną. Selekty A 64 3000+Box @2500 MHz z 3-letnią gwarancją kosztują na Allegro 450 zł.

Za <450zł schodzą ~2.8GHz 1.4v

Fakt przesadziłem :oops: nie bijcie ;) :P

Edytowane przez Maciag

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

400-450zł tyle dostaniesz chyba, że zrobisz mega wypas aukcję i trafi ci się osoba, która pokusi się na reklamę i kolorowe bajery to może nawet coś koło ~500zł rzuci ^^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Za <450zł schodzą ~2.8GHz 1.4v

Trochę chyba pojechałeś gdzie za tyle można dostać?

:P Mozna link do aukcji :)

W tej chwili taka kaszanka jest z nowymi procesorami, że selekty są warte więcej niż rok temu.

Za procka 2.8GHz to minimum 600 złotych - taniej NIGDY nie widziałem na Allegro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Identyczny 3200 jest tu. Ceny zwariowały.

Mój według softu chodzi 2600 na 1.43. Ma gwarancję w polskim sklepie i 1.45V wystarcza mu na każdej płycie (sprawdzone na 3 płytach), więc nie do końca identyczny. Dodam, że ja daję gwarancję pracy na 2600 i 1.45V. Nie piszę, że na DFI chodził z 1.47 a na abicie 1.55 :lol2: Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój według softu chodzi 2600 na 1.43. Ma gwarancję w polskim sklepie i 1.45V wystarcza mu na każdej płycie (sprawdzone na 3 płytach), więc nie do końca identyczny. Dodam, że ja daję gwarancję pracy na 2600 i 1.45V. Nie piszę, że na DFI chodził z 1.47 a na abicie 1.52 :lol2:

Czlowieku wystaw na allegro, a nie sie caly czas pytasz :mur: Teoretycznie moga Ci tutaj doradzac osoby, ktore maja chec kupic tego proca wiec wiadomo, ze moga cene zanizac i sciemniac :D .

Ja tez bym nie kupil z USA bez gwarancji.

Edytowane przez luki2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i co myslisz ze ktos kupi... =D ?

Planuję go sprzedać za 450pln myślę, że za takie pieniądze ktoś się skusi.

luki2

Zapytałem raz następne posty to komentarz.

Edytowane przez rxg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę na zamieszczonego tam screna a dokładniej to na datę (start time) i CPU speed. W SP2004 2800MHz, FSB 194 mnożnik 14 a w CPU-Z 9x311 no i data testu 2005,01,02 weź pod uwagę to, że gwarancja jest do 2008.05.25 i odejmij 3 lata.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwróć uwagę na zamieszczonego tam screna a dokładniej to na datę (start time) i CPU speed. W SP2004 2800MHz, FSB 194 mnożnik 14 a w CPU-Z 9x311 no i data testu 2005,01,02 weź pod uwagę to, że gwarancja jest do 2008.05.25 i odejmij 3 lata.

Pewnie w domu puścił procka na 311x9 i zrobił screena samego okna CPU-Z, a tego screena od SP2004 od kogoś innego podwędził (a raczej innego procka, bo Athlony 64, mają zablokowany mnożnik). Na dodatek koleżka deklaruje, że na boxie temperatura nigdy nie prezkracza 40 stopni, a na screenie jest 43 :P

Cienki fotomontaż i tyle.

Edytowane przez Venice

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi